FOTOGALERIE Unii cu oficialele, alţii cu amicalele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Ochia (foto) şi Rotaru
Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Ochia (foto) şi Rotaru

Excluderea Victoriei Brăneşti din campionat a făcut ca Astra II Giurgiu să nu evolueze în prima etapă a returului Ligii Secunde. Pentru a rămâne “montaţi”, giurgiuvenii au jucat un meci amical cu Prahova Tomşani (Liga a III-a).

Formaţia de la malul Dunării a avut mult de furcă cu reprezentanta Ligii a III-a care are sub contract o mulţime de fotbalişti care au evoluat în primele două eşaloane ale fotbalului românesc.

Cu o apărare improvizată şi un atac lipsit de nerv, giurgiuvenii au fost conduşi la pauză cu scorul de 1-0 după reuşita din minutul 31 a lui Vişan.

Oaspeţii îşi puteau majora avantajul însă Munteanu (de două ori) şi acelaşi Vişan nu au reuşit să îl învingă pentru a doua oară pe Popa.

AMICAL: Astra II Giurgiu - Prahova Tomşani 2-1 (foto Bogdan Vladu)

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

La cealaltă poartă, Andrei Vlad mai mult a şomat, cel mai periculos jucător al Astrei II fiind Gafiţa care a ratat două ocazii bune.

Schimbările de  la pauză au schimbat mult în bine jocul gazdelor, William, Rotaru şi Alexandru Stan dovedindu-se mai inspiraţi decât Hoprich, Achim şi Burlacu.

Daniel Ochia a reuşit să egaleze în urma unui penalty acordat de arbitrul Ionuţ Ciurilă în urma unui henţ comis de un jucător prahovean (minutul 55), tabela fiind “închisă” în minutul 63 de Silviu Rotaru care l-a învins pe Vlad cu un şut deviat după o incursiune pe partea dreaptă a brazilianului William.

Surpriza din unsprezecele lui Ioan Tătăran a fost Daniel Bănaru. Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul formaţiei giurgiuvene a fost reprofilat din atacant în… fundaş central din cauză problemelor cu care echipa se confruntă în acea zonă.

“Am întâlnit o echipă legată, cu jucători foarte buni. După un început mai greu şi un gol luat foarte uşor ne-am revenit în special în partea a doua a jocului şi am câştigat. Referitor la evoluţia lui Bănaru sunt foarte mulţumit de modul cum s-a achitat astăzi de sarcini” a declarat Ioan Tătăran.

ASTRA II GIURGIU: G. Popa – C. Gheorghe (cpt.), Şanţmare, Bănaru, M. Florea – Fl. Achim, G. Marcu, Ochia, Hoprich – Burlacu, D. Gafiţa. Antrenor: Ioan TĂTĂRAN. Au mai evoluat în repriza secundă: Gavrilaş – William, S. Rotaru, A. Stan, S. Constantin şi M. Stan.
PRAHOVA TOMŞANI: A. Vlad – Petean, Bilia, Alberto Gheorghe, Tegzeş – Crosman, A. Voinea, Liuba, Ochiroşii – Munteanu, Vişan (cpt.), Antrenor: Dan DOBAI. Au mai evoluat în repriza secundă: Agache, Ungureanu, Guţă, Dinu, Matievici, Căpălău, Răuţă, Borbely şi Roman.

Primul meci oficial din 2012 pentru formaţia giurgiuveană va avea loc sâmbătă, 24 martie, pe teren propriu, contra echipei Săgeata Năvodari. Astra II Giurgiu a „stat” în prima etapă a returului, câştigând cu scorul de 3-0 la „masa verde” după excluderea din campionat a Victoriei Brăneşti.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite