FOTOGALERIE Handbalistele de la CS Nova Force Giurgiu, campioane de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin CS Nova Force Giurgiu, care evoluează în Campionatul Naţional de Junioare I, s-a clasat pe primul loc al Seriei B după disputarea turului. Elevele antrenorului Virgil Georgescu au şase victorii în şase partide.

Handbalistele de la Nova Force Giurgiu defilează în Seria B a Campionatului Naţional de Junioare I. Echipa de la malul Dunării este printre puţinele formaţii din competiţie care nu beneficiază de aportul unor jucătoare provenite de la şcoli sau licee cu profil sportiv.

Pe lângă omogenitate, sportivele de la Nova Force mai au un atu şi anume jocurile din Divizia A de senioare, acolo unde se bazează pe aceleaşi jucătoare cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani.

Elevele antrenorului Virgil Georgescu au făcut spectacol în ultimul joc oficial din acest an la junioare I. Giurgiuvencele au trecut  la pas de formaţia Grupului Şcolar 1 Mai Ploieşti cu scorul de 31-18 (13-5 la pauză).

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

„A fost un meci la discreţia noastră în care am demonstrat tuturor că avem o echipă valoroasă. Poate cu această ocazie am reuşit să sensibilizăm şi autorităţile judeţene care până acum nu ne-au sprijinit spre deosebire de Primărie care este alături de noi” a declarat antrenorul Virgil Georgescu.

CS NOVA FORCE GIURGIU – Grup Şcolar Industrial 1 Mai Ploieşti 31-18 (13-8)

NOVA FORCE GIURGIU: A. Popescu – B. Popa (1 gol), Bădica (2 goluri), Chiosea (3 goluri), A. Georgescu (12 goluri), C. Cazacu (4 goluri), I. Iordan (3 goluri). Au mai evoluat: F. Stan, Dapcea – A. Constantin, R. Ene (1 gol), Mincu, A. Badea, Anehei (5 goluri). Antrenor: Virgil GEORGESCU
1 MAI PLOIEŞTI: N. Voinea – F. Radu, Ciolan (1 gol), Micu (1 gol), A. Rădoi, A. Enache (8 goluri), Brejean (2 goluri). Au mai evoluat: Postelnicu – E. Matei, I. Tănăsescu (6 goluri). Antrenor: Emilian TEODORESCU

Data şi ora: 3 noiembrie 2012, ora 14.00
Locaţia: Sala Şcolii Nr. 10, Giurgiu
Spectatori: 100
Arbitri: Tiberiu Dobre (Bucureşti)/Mihai Potârniche (Buzău)
Cartonaş roşu: Andreea Postelnicu (Ploieşti, minutul 15)

Rezultatele înregistrate în prima parte Campionatului Naţional Junioare I (Seria B) de CS Nova Force Giurgiu:

28-25 (deplasare, 10-0 la „masa verde”) cu CSS Slobozia
40-19 (acasă) cu HC Activ CSO Plopeni
35-20 (deplasare) cu LPS Academica Focşani
24-16 (acasă) cu LPS Brăila
28-25 (deplasare) cu CSS Constanţa
31-18 (acasă) cu Gr. Şc. 1 Mai Ploieşti

image

*CSS Slobozia a fost penalizată cu 6 puncte pentru nerespectare cerinţe vârstă

Campionatul se reia pe 9 februarie 2013, giurgiuvenele evoluând în prima etapă din retur, pe teren propriu, contra formaţiei CSS Slobozia. La finele sezonului regulat, primele patru clasate se califică la Turneul Semifinal I.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite