FOTOGALERIE CSS Giurgiu pierde fără drept de apel în faţa celor de la BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Efortul lui Kraemer nu a fost suficient pentru o victorie a gazdelor (foto Bogdan Vladu)
Efortul lui Kraemer nu a fost suficient pentru o victorie a gazdelor (foto Bogdan Vladu)

Echipa de baschet masculin CSS Giurgiu a înregistrat vineri, 9 martie, cea de-a şaptesprezecea înfrângere din actuala stagiune. Giurgiuvenii au cedat, pe teren propriu, cu scorul de 58-82, în faţa formaţiei BC Mureş Târgu Mureş într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Diviziei A.

BC Mureş Târgu Mureş, ocupanta locului trei în clasamentul primei divizii, a fost de departe cel mai puternic adversar cu care giurgiuvenii s-au confruntat pe teren propriu până acum.

Conduşi excelent din teren de fostul internaţional Virgil Stănescu, ardelenii au condus pe întreaga durată a întâlnirii, descătuşându-se în sfertul doi.

CSS Giurgiu - BC Mureş Tg. Mureş 58-82 (foto Bogdan Vladu)

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Jason Forte (15 puncte şi 4 recuperări), Mikalai Aliakseyeu (14 puncte, 4 recuperări) şi Jujuan Cooley (12 puncte, 5 recuperări, 7 pase decisive) au fost cei mai buni marcatori ai oaspeţilor în timp ce de la giurgiuveni s-au remarcat Ray Kraemer (22 de puncte, 6 recuperări) şi Damon Powell (9 puncte şi 3 recuperări).

În minutul 38 al întâlnirii a fost consemnat debutul pe prima scenă a baschetului românesc a lui Virgil Georgescu (18 ani), devenit cel mai tânăr giurgiuvean care evoluează în Divizia A.

Următoarea partidă a CSS-ului are loc luni, 12 martie, pe teren propriu, contra BC Timişoara, restanţă din etapa a XX-a. Partida va începe la ora 17.00 fiind transmisă în direct de canalul DigiSport3.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite