FOTOGALERIE: Vacă salvată de pompierii giurgiuveni după ce a căzut într-o groapă adâncă de peste trei metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaca a fost scoasă la suprafaţă cu ajutorul unei scări rulante folosite pe post de macara
Vaca a fost scoasă la suprafaţă cu ajutorul unei scări rulante folosite pe post de macara

Intervenţie neobişnuită pentru pompierii giurgiuveni joi seară. O persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutor după ce una dintre vacile care pasc nestingherite în apropierea vămii Giurgiu a căzut într-o groapă adâncă de peste trei metri.

Mult mai rare decât operaţiunile de salvare ale câinilor sau pisicilor, vacile dau cele mai mari bătăi de cap reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Apelul a fost preluat în jurul orei 18.00, iar la faţa locului au sosit două autospeciale dintre care una prevăzută cu scară. Şase pompieri împreună cu doi dintre stăpânii animalului au reuşit după câteva zeci de minute de trudă să scoată vaca la suprafaţă.

Vaca a fost salvată de pompierii giurgiuveni

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Aceasta a fost prinsă cu funii şi ridicată cu ajutorul scării folosite pe post de macara. Din fericire, cu excepţia unei răni la nivelul uneia dintre pulpe, vaca a scăpat nevătămată.

Dezorientată după ce a fost menţinută în aer câteva minute, ea a fost strunită cu greu şi convinsă până la urmă să meargă spre casă.

Unul dintre stăpânii animalului a povestit celor ISU că vaca a traversat şoseaua de centură şi a căzut în groapă după ce a fost împunsă de o alta.

“Vacile mele au traversat şoseaua, iar una dintre ele a lovit-o pe cealaltă care a căzut în groapă. Eu am fost cel care a sunat la 112. Nu înţeleg de ce groapa asta n-a fost astupată sau măcar împrejmuită” a spus bărbatul.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite