Energia Rovinari se impune la Giurgiu şi speră în continuare la un loc în play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSS Giurgiu (foto Bogdan Vladu)
CSS Giurgiu (foto Bogdan Vladu)

Echipa de baschet masculin CSS Giurgiu a pierdut sâmbătă, 17 martie, pe teren propriu, scor 71-79, contra Energiei Rovinari într-un meci contând pentru etapa a XVII-a a Diviziei A.

Aflaţi la cel de-al patrulea meci din ultimele opt zile, jucătorii CSS-ului au reuşit un nou joc bun împotriva unei aspirante la play-off însă nu suficient pentru a o învinge.

Câştigătoarea s-a decis în ultimul sfert, „tripleta” Troupe, Darby şi Steffel aducând pe final victoria formaţiei oaspete.

Troupe a fost cel mai bun marcator al meciului, reuşind 24 de puncte (18 dintre ele marcate din spatele semicercului), iar Darby şi Steffel au contribuit cu câte 15 puncte.

De cealaltă parte, Kevin Sims şi Cătălin Vlaicu au fost cei mai buni marcatori ai CSS-ului (19 respectiv 17 puncte).

Kraemer s-a accidentat grav

Momentul-cheie al partidei a fost consemnat în debutul sfertului patru, atunci când Ray Kraemer a suferit o accidentare gravă şi nu a mai putut reveni în joc.

Americanul CSS-ului a încercat o intercepţie pe un contraatac al Energiei Rovinari însă în săritură a comis un fault sancţionat de arbitri. Dezechilibrat în aer, Kraemer a căzut pe parchet iar Louis Darby a aterizat peste genunchiul său stâng.

Acesta a fost purtat pe braţe de colegii săi, rămânând întins pe bancă până la finalul meciului.

„Este vorba despre o accidentare în zona ligamentelor. Luni vom merge cu el pentru a efectua un RMN şi vom şti mai multe după aceea” a declarat pentru „Adevărul” Alin Guţă, directorul tehnic al formaţiei giurgiuvene.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite