Emil Vucă nu mai este consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Vucă a fost demis din funcţia de consilier local
Emil Vucă a fost demis din funcţia de consilier local

Ales pe listele Partidului Social Democrat la alegerile locale din iunie 2008, Emil Vucă şi-a pierdut, astăzi, calitatea de consilier local.

Motivul invocat de conducerea Primăriei Giurgiu şi a colegilor consilieri este că Emil Vucă ar fi lipsit, nemotivat, la ultimele trei şedinţe de consiliu local.

Adevărul însă este cu totul altul. Conform declaraţiilor lui Nicolae Barbu, vicepreşedintele  organizaţiei  PSD Giurgiu, acesta s-a autosuspendat din funcţia de consilier local încă din luna octombrie, din momentul în care a decis să îl reprezinte în faţa judecătorilor pe Ionuţ Tănăsoaia, cel care i-a dat lovitura fatală baschetbalistului american Chaunsey Hardy.

Decizia i-ar fi fost "sugerată" de la Centru, când a avut de ales între statutul de consilier local şi cel de "avocat al unui criminal", după cum declara, la vremea respectivă, preşedintele PSD, Victor Ponta.

„Faptul că a lipsit nemotivat la şedinţe nu stă în picioare. Nu trebuia să se aştepte atât, dar...e o lipsă a colegilor mei din consiliul local”, a declarat Nicolae Barbu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite