EXCLUSIV ONLINE Vanghelie: „Dacă e să candidez undeva, voi candida în Bucureşti la ceva, nu la Giurgiu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorul 5, Marian Vanghelie, spune pentru „Adevărul de Seară” că zvonul legat de candidatura sa la Primăria Giurgiu, în 2012, este „o glumă”

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, subliniază pentru „Adevărul de Seară” că nici nu ar avea dreptul să candideze la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, pentru că nu are domiciliul aici. „Eu cred că este o glumă. Nu m-am gândit niciodată să candidez la Primăria municipiului Giurgiu, pentru că nu locuiesc acolo, nu am buletin de Giurgiu, şi nu am dreptul să candidez la Giurgiu”, zice Vanghelie.
Liderul social-democrat mai spune că dacă va mai candida în 2012, va alege o funcţie la o instituţie din Capitală. „Eu sunt bucureştean, eu aici trăiesc, aici muncesc, şi dacă e să candidez undeva, voi candida în Bucureşti la ceva”, afirmă Vanghelie.

Nici măcar în glumă

Primarul sectorului 5 mai spune că nu a făcut niciodată vreo afirmaţie legată de o eventuală candidatură la Primăria Giurgiu, nici măcar în glumă. De asemenea, Vanghelie crede că zvonurile privind râvnirea sa la scaunul de primar de Giurgiu, pornesc doar de la faptul că el este vice-preşedinte coordonator al filialei judeţene a PSD Giurgiu. „Eu i-am ajutat pe colegii mei de la organizaţia PSD Giurgiu, cu ce am ştiut eu mai bine”, mai zice primarul sectorului 5.
Zvonul că Vanghelie ar putea candida în 2012, la funcţia de primar al Giurgiului, este legat de un alt zvon, acela al unei eventuale desfiinţări a primăriilor de sector ale Capitalei. Lideri ai PNL susţineau în vară că au informaţii potrivit cărora PDL ar pregăti o ordonanţă de guvern sau o lege ce ar duce la desfiinţarea primăriilor de sector şi preluarea atribuţiilor acestora de către Primăria Capitalei.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite