EXCLUSIV ONLINE Ogică:”Mă costă cel puţin 5000 euro să-mi repar dinţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După bătaia primită într-un club de fiţe din Bucureşti, Stelian Ogică face vizite aproape zilnice la cabinetul stomatologic pentru a-şi repara dantura.Cei cinci dinţi pe care îi are de pus îl costă mai mult de 5000 de euro.

După luni de zile în care a făcut tot ce i-a trecut prin cap ca să arate bine, Ogică este nevoit acum să repare ce mai poate după bătaia primită în urmă cu două săptămâni, într-un club din Bucureşti.
Merge aproape în fiecare zi la dentist pentru a-şi repara dantura. El spune că nu-l mai interesează cât va fi nevoit să plătească, vrea doar să-şi pună dinţii.
„ Merg o zi da, una nu la dentist. Doi dinţi sunt susţinuţi de o protecţie astfel încât să poată fi salvaţi. Pe alţii cinci nu-i mai am, va trebui să îi pun din nou. O să plătesc peste 5000 de euro, pentru că vor fi îmbrăcaţi în porţelan”, spune giurgiuveanul.
Dantura nu este singura sa problemă, Ogică va trebui cel mai probabil să repete operaţiile estetice la bărbie şi faţă.
„ Intervenţia de la bărbie nu se vindecă normal, cred că voi fi pusb să repet operaţia. După o lună, o să merg din nou şi pentru bărbie şi pentru tăietura de pe obraz”, marturiseşte acesta.
Se apucă de antrenamente
Sătul de stat în pat, Ogică a început de ieri să reia antrenamentele sportive. Mica sală de fitness amenajată acasă e tocmai bună, spune el, pentru a se reapuca de sport.
„ O să fac din nou abdomene, o să lucrez pentru picioare. Vreau să îmi recapăt forţa fizică. În ultima perioadă, înainte de bătaie, m-am chinuit să arăt bine. Am slăbit, mai mult prin înfometare. Acum vreau să mă hrănesc sănătos şi să fac sport. Acum am 85 de kg şi deja îmi spune lumea că sunt prea slab”, spune Stelian.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite