EXCLUSIV ONLINE Ogică bătut într-un club din Bucureşti: “Mi-au scos patru dinţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelian Ogică, internat în spital
Stelian Ogică, internat în spital

Stelian a fost bătut măr într-un club extravagant din Bucureşti. El spune că bătăuşii l-au tăiat pe faţă, l-au lovit în mod repetat şi i-au scos patru dinţi.

Giurgiuveanul Stelian Ogică, “Spaima loteriilor”, aşa cum mai este cunoscut, a ajuns direct la Spitalul de Urgenţă Floreasca după o noapte petrecută într-un club de fiţe din Capitală.

Acesta spune că a fost luat la bătaie din senin de 15 necunoscuţi, după ce la masă alăturată s-a iscat un scandal. El a declarat pentru “Adevărul de Seară” că nu a fost implicat în nici o altercaţie şi că a fost o victimă.

“ Nu m-am certat cu nimeni. Unii spun că prietenul de la masa mea ar fi provocat un scandal, dar nu este aşa. Eu eram în jurul celor care se certau şi am fost luat pe sus de 15 indivizi pe care nu-i cunosc”, spune Ogică.

A rămas fără patru dinţi

Stelian Ogică spune că a fost lovit cu pumnii şi picioarele şi tăiat pe faţă.

“Mi-au făcut faţa praf. M-au tăiat la nas, m-au lovit la coloană, abia mai pot sta în picioare şi m-au tăiat la cap. Am fost plin de sânge din cap până în picioare şi mi-au scos şi patru dinţi. Am ţinut cură de slăbire pentru imaginea mea şi acum m-au distrus”, povesteşte acesta.

Ogică a fost trimis la spital de un bodyguard al clubului. A intrat pe mâna medicilor care i-au oprit hemoragia şi i-au cusut tăieturile de la faţă.

“După ce m-au cusut am fost la medicul legist şi apoi m-am întors aici. Mă doare foarte tare coloana, sunt terminat. Voi mai intra într-o operaţie în această seară. Oricum sunt hotărât să fac plângere la protecţia consumatorilor pentru că acest club nu asigură siguranţa consumatorilor”, spune Ogică. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, Bogdan Opriţa, a explicat, pentru „Adevărul“, că Stelian Ogică a fost adus în această dimineaţă, în jurul orei 4.30 la spital, dar a refuzat să fie pansat şi a plecat la Institutul Naţional de Medicină Legală.

„S-a întors apoi la spital în jurul orei 8.15, unde a primit îngrijiri medicale. Are un traumatism facial şi mai multe leziuni la nivelul feţei şi scalpului“, a spus Opriţa.
El a adăugat că Stelian Ogică a rămas internat la Floreasca pentru supraveghere şi că starea sa nu este foarte gravă.

Ogică încă nu a depus plângere la poliţie

 „Incidentul a fost consemnat, iar Stelian Ogică a spus că va veni să depună plângere după ce se va simţi mai bine. Celelorlalte două persoane bătute nu li s-au putut lua declaraţii fiindcă erau în stare de ebrietate“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef, Christian Ciocan.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite