EXCLUSIV Delia, eleva dintr-a VIII-a care a făcut sex cu profesorul de geografie, vrea daune morale de aproape 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din anturajul fetei au declarat pentru “Adevărul de Seară” că Delia s-a constituit parte civilă în procesul deschis împotriva profesorului Ion Velicu şi cere daune. Informaţia este confirmată şi de soţia dascălului, care spune că fata le cere 400 de milioane de lei vechi pentru “a uita” de incidentul de astă-vară.

Maria Velicu, soţia profesorului care a recunoscut că a făcut sex cu eleva sa, crede că acţiunea întreprinsă de Delia a fost premeditată şi că fata nu a vrut altceva decât să îl distrugă. “Totul a fost bine gândit de această fată, nu s-a întâmplat niciodată ca ei să fi fâcut sex în fumoar sau acasă la noi, în timp ce era la meditaţie. Soţul meu a crezut în ea, a vrut să o îndrume spre un drum bun şi ea a premeditat tot. Acum ne cere daune de sute de milioane”, mărturiseşte soţia profesorului.


„Delia este cuminte şi ascultătoare”
Contactat de „Adevărul de Seară”, iubitul Deliei, Florin A. de 22 de ani consideră că profesorul de geografie minte când susţine că Delia l-ar fi sedus, iar din ce ştie de la Delia, nu ar fi fost niciodată vorba despre gelozie din partea tinerei pentru soţia lui Velicu.
Florin este împreună cu Delia de 2 luni şi spune că ţine foarte mult la ea şi că ceea ce spune lumea despre ea, inclusive dascălul cu care fata a făcut sex, nu este adevărat. “Delia este cuminte şi este o fată ascultătoare. Am grijă de ea şi o duc şi o iau de la şcoală de câte ori am timp”, precizează Florin.


Delia vrea să devină psiholog
Florin A. spune că îşi doreşte ca iubita lui să îşi termine studiile. “ Vreau ca Delia să meargă în continuare la şcoală şi să se preocupe de educaţia ei. Ştiu că vrea să devină psiholog şi am de gând să o susţin”, spune Florin.
Legat de ultimele declaraţii făcute pentru „Adevărul de Seară” de profesorul Ion Velicu, avocata Deliei, Daniela Stanca, spune că dascălul se foloseşte de massmedia pentru a-şi creea o apărare. Aceasta mai declară că Velicu ar fi minţit pe tot parcursul procesului, legat de relaţia intimă cu Delia, şi că ar fi recunoscut că au făcut sex la ultima înfăţişare, ceea ce i-ar fi adus şi anularea arestului preventiv. Neavând acordul părinţilor Deliei T.,  avocata nu a oferit niciun detaliu legat de intenţia fetei de a-i cere lui Velicu daune morale.


“Nu s-a masturbat niciodată sub catedră!”
Maria Velicu spune că soţul ei nu s-a masturbat niciodată sub catedră, aşa cum l-au acuzat foşti elevi. “Sunt nişte minciuni. În urmă cu câţiva ani, faţa de catedră a fost murdărită de lapte de la cei mici, pentru că primeau în pause lapte şi corn. Cei care au venit ulterior la ore au spus că pe faţa de catredă au găsit spermă. Soţul meu a făcut scandal atunci şi a cerut să se ducă la expertiză faţa de catedră, pentru că aşa s-ar fi demonstrate că are dreptate”, povesteşte soţia profesorului.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite