EXCLUSIV CSS Giurgiu pleacă în cantonament după meciul de diseară cu CSM Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet masculin CSS Giurgiu va întâlni joi seară, cu începere de la ora 18.00, în deplasare, formaţia CSM Bucureşti într-un meci contând pentru cea de-a XXI-a etapă a Diviziei A. După încheierea partidei, giurgiuvenii vor pleca într-un cantonament de cinci zile la Poiana Braşov.

După aproape două săptămâni de pauză forţată, baschetbaliştii de la CSS Giurgiu se reîntorc pe parchet pentru un meci oficial.

Băieţii antrenaţi de americanul Chris Terrell vor pleca în această după-amiază spre Capitală acolo unde diseară se dispută jocul cu CSM Bucureşti, echipă calificată în „Final Four-ul” Cupei României.

„Va fi un meci foarte greu împotriva unei echipe valoroase. Noi vom face tot posibilul să câştigăm pentru că ne propunem de fiecare dată victoria” a declarat pentru „Adevărul” Alin Guţă, directorul tehnic al echipei giurgiuvene.

Meciul tur, disputat la Giurgiu, s-a încheiat cu victoria celor de la CSM Bucureşti (scor 64-62).

Shakir Johnson a ajuns la echipă

După o perioadă plină de peripeţii, pivotul Shakir Johnson a ajuns la Giurgiu miercuri seară, efectuând deja primele antrenamente noua sa echipă.

Jamaicanul nu va evolua în partida de astăzi cu CSM Bucureşti însă cu siguranţă va fi în teren pe 22 februarie contra campioanei în exerciţiu „U” Mobitelco Cluj.

Profitând de pauza de două săptămâni generată de Cupa României dar şi pentru integrarea rapidă a lui Johnson în echipă, oficialii giurgiuveni vor efectua un stagiu de pregătire de cinci zile la munte.

„După meciul cu CSM Bucureşti vom pleca spre Poiana Braşov acolo unde ne vom pregăti fizic până marţi. Shakir Johnson are posibilitatea să se integreze mai repede alături de noi. Cu venirea lui ne-am asigurat şi poziţia cinci. Este pivotul de care aveam mare nevoie şi cred că vom începe să recuperăm mai multe mingi” a mai spus Alin Guţă.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite