EXCLUSIV / „Lupii Nopţii” au făcut senzaţie în vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

70 de motociclişti, români şi ruşi, au trecut astăzi prin punctul de trecere al frontierei Giurgiu-Ruse, în drumul lor spre Mănăstirea Kilifarevski din Veliko-Târnovo, acolo unde va avea loc un show de profil. Pasionaţii de motoare au fost întâmpinaţi în vama Ruse de primarul oraşului, Bojidar Yotov , dar şi de consulul Rusiei în Bulgaria, Vladimir Klimanov.

Îmbrăcaţi în haine de piele, „Night Wolves” au demarat în trombă pe motoarele de ultimă generaţie şi de zeci de cai putere încă din Rusia, traversând Ucraina, Belarus, pentru ca mai apoi să ajungă în România.

„Lupii Nopţii” au scos scântei din asfalt, după ce au turat la maxim motoarele. Au ajuns în Vama Giurgiu în jurul orei 13.00 şi au atras privirile celor care tranzitau vama, minute în şir.

Reprezentantele sexului frumos au fost vrăjite de farmecul motocicliştilor, dar şi al echipamentelor purtate de aceştia. S-au oprit din drumul lor preţ de câteva minute pentru a sta de vorbă în exclusivitate cu reporterii „Adevărul de Seară” Giurgiu.

Motocicliştii au povestit despre bucuria lor de a străbate sute de kilometri, pe motoare, despre senzaţia unică de libertate pe care le-o dă, dar şi despre faptul că sunt aproape de comunitate.

VEZI GALERIE FOTO

 „Night Wolwes a mai avut şi anul trecut astfel de acţiuni, dar anul acesta este prima de acest gen. Noi, motocicliştii ne-am implicat în acţiuni caritabile, deşi nu avem motociclişti din Giurgiu. Am ajutat o familie nevoiaşă din Comana şi avem relaţii foarte strânse cu Episcopia Giurgiului şi Mănăstirea Comana”, a spus Marius Mauru, preşedintele Clubului „Night Wolwes”, România.

Primarul din Ruse, gazdă pentru motociclişti
Alături de motocicliştii români a fost şi Alexander Zandostanov, preşedintele Clubului „Night Wolves” din Rusia.

Cei 70 de motociclişti au fost aşteptaţi în vama Ruse de zeci de reprezentanţi ai presei, dar mai ales de oficialităţi. Primarul oraşului Ruse, Bojidar Yotov şi Vladimir Klimanov, consulul Rusiei în Bulgaria i-au primit cu căldură pe oaspeţii pe două roţi.

image

Edilul din Ruse nu a rezistat tentaţiei de a se urca pe un motorul preşedintelui Clubului „Night Wolves” din Rusia. Primarul a admirat motocicleta, a studiat-o în amănunt şi s-a lăsat fotografiat de presă.

Următoarea plecare este programată pentru luna iulie, în Ucraina, la Sevastopol unde va avea loc cel mai mare show moto din acest an.

Clubul „Night Wolves” este primul club de motociclişti, apărut pe teritoriul URSS-ului, ghidat de caracterul şi regulile ruseşti, care a câştigat recunoaşterea ca cel mai mare, puternic şi independent club din lume.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite