Două sute de locuri de muncă vacante la AJOFM Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto:arhivă
foto:arhivă

Şomerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru unul dintre cele 199 de joburi aflate în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Giurgiu.

Cele mai multe posturi libere sunt pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, confecţioner articole din piele şi înlocuitori sau confecţioner asamblor articole din textile, câte 15 posturi libere, majoritatea cerând vechime de minim un an în domeniu.

Posturi libere mai numeroase sunt şi pentru muncitorii necalificaţi în industria confecţiilor (14 posturi), sau muncitorii necalificaţi în asamblarea şi montarea pieselor (10 posturi).

La polul opus, al celor mai puţine posturi scoase la concurs, sunt meseriile de lăcătuş montator, muncitor necalificat pentru prelucrarea lemnului, macaragiu, mecanic utilaj, inginer electromecanic, inginer/subinginer metalurg sau inspector de specialitate, cu doar un singur post liber.

Alte meserii căutate pe piaţa de muncă giurgiuveană sunt electromecanic sau gestionar, jurisconsult, manipulanţi mărfuri sau laborant analize fizico-chimice.

Peste 90% dintre posturile scoase la concurs de către AJOFM Giurgiu se adresează persoanelor cu studii medii sau fără studii, restul de zece procente adresându-se persoanelor cu studii superioare.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite