Două sensuri giratorii noi în municipiul Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre sensurile giratorii se află în apropierea hotelului Steaua Dunării
Unul dintre sensurile giratorii se află în apropierea hotelului Steaua Dunării

Administraţia locală giurgiuveană intenţionează ca anul viitor să înceapă lucrările pentru realizarea a două noi sensuri giratorii. În afară de acestea, vor fi asfaltate mai multe străzi, totul făcând parte dintr-un proiect cu fonduri europene în valoare de 8 milioane de euro.

Giurgiu tinde să devină în curând „oraşul sensurilor giratorii”. Pe lângă cele şase existente deja, administraţia locală se pregăteşte de construirea a încă două graţie unui proiect comun cu municipalitatea din Ruse (Bulgaria). Valoarea totală a proiectului este de 8 milioane de euro, dintre care 1,5 milioane de euro pentru partea română.

„Lucrările se vor întinde pe strada principală de la spital şi până spre Turnul Ceasornicului, apoi spre piaţă şi până la drumul de la Steaua Dunării, această porţiune urmând să fie asfaltată, şi cu borduri noi. Cele două sensuri giratorii vor fi laDeservirea şi la Abator. Este un proiect foarte bun însă trebuia să avem 15 milioane de euro şi nu 1,5 ca să facem treabă” a declarat primarul Lucian Iliescu în conferinţa de presă susţinută marţi, 29 noiembrie.

„Avem multe retuşuri de făcut. Trebuie să trecem foarte repede la partea de licitaţie ca să putem termina această investiţie în 2012” - Lucian Iliescu, primar.

6 sensuri giratorii există în acest moment în municipiul Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite