Două medalii pentru jandarmul Cătălin Doncea la Campionatul Balcanic la tenis de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul giurgiuvean este mândru de reuşita sa
Jandarmul giurgiuvean este mândru de reuşita sa

Plutonierul major a câştigat două medalii la prima sa competiţie internaţională, ocupând locul al II-lea pe echipe şi al III-lea la dublu mixt. Acesta s-a calificat la Campionatul Balcanic în urma unui stagiu de pregătire ce a avut loc în luna mai la Giurgiu.

După ce a ocupat locul I la Campionatul Naţional la Tenis de masă organizat la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor în luna martie, plutonierul major Cătălin Doncea din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu a reprezentat cu succes România la Campionatul Balcanic.
Jandarmul giurgiuvean a adus acasă două medalii la prima sa competiţie internaţională, ocupând locul al II-lea pe echipe şi al III-lea la dublu mixt.
Alături de jandarmul giurgiuvean, din lotul Ministerului Administraţiei şi Internelor au făcut parte reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Inspectoratului de Poliţie Cluj şi Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”.
 Campionatul Balcanic la Tenis de Masă al poliţiştilor s-a desfăşurat în perioada 26-30 mai 2011 în oraşul Varna - Bulgaria şi a reunit reprezentanţii ministerului de interne din România, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru şi Albania.
Rezultate obţinute de plutonierul major Cătălin Doncea la Campionatul de Tenis de masă organizat la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor:
Locul I (2011)
Locul III (2010)
Locul III (2009)
Locul IV (2007)
Locul II (2005 ŞI 2006)

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite