Două giurgiuvence în lotul naţional de minicadeţi la tenis de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denisa Chiriceanu şi Teodora Ciulică, membre ale Clubului Sportiv Muncipal Giurgiu, sunt cele două sportive care fac parte din lotul naţional al României pentru Campionatul European de minicadeţi din Franţa.

Emoţii pentru Denisa Chiriceanu şi Teodora Ciulică, cele două eleve din Giurgiu care au fost selecţionate să facă parte din lotul naţional al României pentru Campionatul European de minicadeţi la tenis de masă ce va avea loc în Franţa în perioada 26-28 august.
Fetele, împreună cu antrenorul Mirela Ciobanu, se află acum la un antrenament de pregătire în Franţa înaintea competiţiei.
„Vreau să fim printre primii douăzeci măcar, ar fi foarte bine. Sunt câte o sută de participanţi pentru fete şi alţi o sută pentru băieţi. Competiţia se susţine doar individual”, spune Mirela Ciobanu, antrenorul de tenis de masă.
Teodora Ciulică este una dintre sportivele cu cel mai mare potenţial din judeţ, specialiştii din lumea sportivă prevăzându-i o carieră frumoasă deşi a luat contact cu tenisul de masă de-abia la opt ani.
Pentru Denisa Chireceanu, rezultatele obţinute la competiţiile naţionale i-au adus şansa de a participa la selecţia pentru Campionatul European de minicadeţi, desfăşurat la Strasbourg în 2010. Din cele aproape o sută de sportive, Denisa Chireceanu s-a clasat pe locul 19.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite