Două autoturisme furate, descoperite la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două maşini figurau ca fiind furate din Italia şi Germania din anul 2010. Ambele autoturisme au fost reţinute la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, iar cercetările continuă. Şoferii acestora s-au ales cu dosare penale pentru complicitate la furt.

Marţi după amiază, un român s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară la volanul unui autoturism fabricat în 1997 şi înmatriculat în Italia.
În urma verificărilor realizate de poliţiştii de frontieră s-a descoperit că maşina figura ca fiind furată încă din anul 2010. Şoferul a ridicat din umeri şi a spus că a cumpărat autoturismul de la o persoană din Buzău, chiar în 2010, contra sumei de 5.000 de euro, neştiind că acesta este furat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru complicitate la furt, iar maşina a fost indisponibilizată la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.
Cel de-al doilea autoturism a fost verificat de poliţiştii de frontieră, marţi, în jurul orei 22.00 când un alt român s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei Giurgiu, pentru a ieşi din ţară la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania.
În urma verificărilor, s-a constatat că maşina figura ca fiind furată din Germania. Românul a spus oamenilor legii că a cumpărat autoturismul de la o firmă din Berlin contra sumei de 8.000 de euro, fără să ştie că era furat. Poliţiştii de frontieră nu l-au crezut şi i-au făcut acestuia dosar penal pentru complicitate la furt, autoturismul în valoare de 38.000 de lei fiind indisponibilizat la sediul I.J.P.F.Giurgiu pentru continuarea cercetărilor.    


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite