Două autoturisme cu documente false au fost descoperite în Vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, poliţiştii de frontieră au depistat în zona de competenţă un autoturism marca Land Rover , neînmatriculat, care figura radiat din circulaţie din 2010 şi un autoturism BMW X5 având certificatul de înmatriculare fals. Ambii şoferi s-au ales cu dosare penale pentru uz de fals.

În urma controlului făcut, lucrătorii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au depistat la ieşirea din ţară pe cetăteanul român MARIUS G. în vârstă de 27 ani, care transporta cu platforma un autoturism marca Land Rover, alb, an de fabricaţie 2009, neînmatriculat.

Documente false pentru 500 de euro

În urma verificărilor oamenii legii au descoperit că autoturismul figura ca fiind radiat din circulaţie din 2010, iar documentele prezentate la control sunt false.
Cetaţeanul român a declarat că intenţiona să înmatriculeze autoturismul în Bulgaria, documentele prezentate fiind procurate de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, contra sumei de 500 euro.
Politiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Autoturismul în valoare de aproximativ 35.000 euro i-a fost predat lui Marius G., în custodie, până la finalizarea cercetărilor.    


La câteva ore, politiştii de frontieră giurgiuveni au depistat la ieşirea din ţară, un român de 40 de ani care transporta pe platformă un autoturism marca BMW, de culoare albastră, fabricat în 2002 şi înmatriculat în România. În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că certificatul de înmatriculare era fals. Românul le-a spus oamenilor legii că vroia să înmatriculeze maşina în Bulgaria şi că actele i-au fost date de proprietarul maşinii, neştiind că sunt false.
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru uz de fals, iar certificatul de înmatriculare i-a fost reţinut pentru continuarea cercetărilor.

image
Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite