Doi sirieni au vrut să intre în ţară pe baza unor cărţi de identitate false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii au ajuns ieri, cu microbuzul cu care circulau, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse sperând că vor reuşi să păcălească poliţiştii de frontieră. Cei doi sirieni au spus că sunt cetăţeni bulgari arătând şi documente în acest sens. Cărţile de identitate prezentate de ei erau însă false aşa că acum ambii sunt cercetaţi.

Odată ajunşi în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, bărbaţii au trebuit să prezinte documentele la control. Sirienii s-au declarat cetăţeni bulgari prezentând chiar şi cărţi de identitate care să le susţină declaraţiile. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că actele celor doi erau falsificate.

Bărbaţii le-au spus poliţiştilor că au făcut rost de documente de la un bulgar a cărui identitate nu o cunosc, contra sumei de 500 euro fiecare. Scopul lor era să ajungă în Germania.

Conform Protocolului româno-bulgar, cei doi sirieni au fost predaţi  Poliţiei de Frontieră bulgare pentru continuarea cercetărilor, la ei ajungând şi documentele falsificate.

 




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite