Doi poliţişti agresaţi de un căruţaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi poliţişti giurgiuveni au devenit victime după ce au oprit un căruţaş beat. Unul dintre oamenii legii s-a ales cu nasul spart iar celălalt cu puloverul rupt.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii, în comuna Clejani, în timp ce poliţiştii se aflau în patrulare prin comună. Oamenii legii au observat căruţa nesemnalizată, staţionată pe un drum public, şi i-au cerut explicaţii proprietarului. Mihăiţă B., de 35 ani, ameţit de alcool, a refuzat să-şi mute căruţa şi a devenit recalcitrant, agresându-i pe poliţişti.
Unul s-a ales cu puloverul rupt iar celălalt a primit o lovitură în faţă, fiindu-i fracturată piramida nazală. Omul legii are certificat medico-legal pentru 15 zile de îngrijiri şi este posibil să fie supus unei intervenţii chirurgicale.
Ca să calmeze furia căruţaşului, după somaţia verbală, unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în aer, fără să fie vreun rănit.
Bărbatul este cercetat acum de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale care poate dispune arestarea acestuia pentru ultraj.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite