Doi hoţi de autoturisme au fost prinşi de poliţişti. Magistraţii le-au dat mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi au furat o primă maşină dintr-o parcare din oraş şi pentru că avea defecţiuni tehnice, au abandonat-o în judeţ şi au furat alta ca să se poată întoarce înapoi în municipiu. Şi aceasta din urmă a fost abandonată pe străzile din oraş însă chiar şi aşa poliţiştii au reuşit să dea de urma celor doi.

Cele două furturi au avut loc în intervalul 15-16 august atunci când cei doi bărbaţi, în vârstă de 26 şi 32 de ani, ambii din Giurgiu, au sustras o maşină dintr-o parcare din municipiu, l-au condus până în satul Puieni, fără ca vreunul să deţină permis auto, şi apoi l-au abandonat pentru că şi-au dat seama că avea defecţiuni la sistemul de transmisie.
Ca să se întoarcă în oraş, cei doi, au furat o altă maşină din curtea unui localnic din Puieni şi pe acesta din urmă abandonându-l pe o stradă din oraş.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au identificat şi au fost prezentaţi instanţei.
Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti şi au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Giurgiu care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite