Doar egal cu Berceniul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra II Giurgiu a remizat astăzi, scor 3-3, în cel de-al doilea meci de verificare din acest an. “Alb-negrii” nu au reuşit să treacă de ACS Berceni, echipa care din retur va prelua locul Concordiei Chiajna în Liga a II-a.

Partida (două reprize a câte 60 de minute) s-a disputat pe terenul sintetic din Berceni cu începere de la ora 11.00, cele două formaţii împărţindu-şi frăţeşte timpii de superioritate.
Giurgiuvenii au început mai bine meciul, elevii lui Imilian Şerbănică conducând cu 2-0 după o jumătate de oră de joc (goluri Ochia ’10 şi Hoprich ’30) însă gazdele au reuşit să revină în joc după ce au punctat de două ori în câteva minute.
Echipa de la malul Dunării a preluat din nou conducerea în actul secund după ce atacantul Dorin Burlacu (18 ani) l-a păcălit pe goalkeeper-ul advers. Jucătorul din avanposturi (ex-CSM Râmnicu Sărat) a evoluat pentru prima oară în tricoul Astrei II, acesta fiind testat de antrenorii formaţiei giurgiuvene. Golul lui Burlacu nu a fost suficient pentru ca “satelitul” Astrei să câştige, ilfovenii reuşind să egaleze din nou pe finalul partidei.

ASTRA II GIURGIU: Dragne – C. Gheorghe, Şanţmare, Damian, Nemţescu – M. Stan, Cojenel, Ochia, Blănaru – Hoprich, Fonseca.
Au mai evoluat: G. Popa, Ciocârlan, Moroiţă, Condrea, Bănaru, Matache, Vârban, Blaga, Lascarache, Burlacu şi Geană.

În perioada 24 ianuarie – 5 februarie, Astra II Giurgiu se va afla în cantonament la Izvorani, acolo unde va susţine alte trei partide de verificare.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite