Update/ Dispariţie misterioasă în cartierul giurgiuvean Istru. Rudele micuţei căutate de poliţişti cred că fata a fost răpită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispariţia unei copile din cartierul Istru a pus pe jar poliţia giurgiuveană şi întreaga comunitate din zonă. Marţi după-amiază, Ana Maria Ciobotaru (8 ani) a plecat ca de obicei la joacă şi nu s-a mai întors.

UPDATE: Micuţa Ana Maria Ciobotaru a fost dată în urmărire naţioanală. Poliţiştii o caută neîncetat pe micuţă, iar rudele fetei se roagă să fie găsită teafără şi nevătămată.

Micuţa locuia alături de bunică şi a fost văzută ultima dată în jurul orei 14.15 într-un magazin din apropiere de unde şi-a cumpărat o acadea şi un jeleu.
Imaginile cu Ana Maria au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului ajungând pe masa poliţiştilor care anchetează cazul.

Poliţia nu exclude nicio variantă

Aceştia o caută pe micuţă de patru zile, însă până acum totul a fost în zadar. „Au căutat peste tot: în cimitir, la subsolul blocurilor, prin apartamente şi degeaba. Au căutat şi cu scafandrii în canal” confirmă Gelu Anton, unchiul fetei.
Conform unor surse din poliţie cercetările se află în plină desfăşurare şi că deocamdată nu se exclude niciuna dintre variantele posibile, oamenii legii aşteptându-se inclusiv la ce este mai rău.
Locuitorii din cartierul Istru sunt consternaţi de dispariţia fetei şi spun că aceasta ar fi fost cel mai probabil răpită. „Până acum nu a dispărut nimeni, niciodată. Noi credem că a fost răpită” susţine Paula, o rudă îndepărtată a micuţei.
Gelu Anton, unchiul fetei dispărute, spune că mama acesteia lucrează de patru ani în Spania şi că Ana Maria mai are o soră care se află în plasament la o familie din localitatea Vedea. De asemenea, tatăl fetei ar lucra tot în străinătate însă nu şi-a recunoscut niciodată fiica de ruşine că a făcut-o cu o femeie de etnie rromă. „Era o fire veselă, îi plăcea să se joace cu masca asta şi să se uite pe o carte de matematică” afirmă Gelu Anton care spune că micuţa abandonase şcoala din cauza faptului că situaţia financiară a rudelor este una precară.


Semnalmente: Ana Maria Ciobotaru are 1,20 metri înălţime, 30 de kilograme, ochi căprui, păr şaten, ondulat şi pistrui pe ambii obraji. La data dispariţie aceasta purta pantaloni negri, tricou alb fără mâneci iar în picioare purta papuci din plastic.


image
Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite