Directorul "Romstrade", Gheorghe Cruceru, este cel mai bogat giurgiuvean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TOP 500 Forbes Miliardari
TOP 500 Forbes Miliardari

Chiar dacă faţă de anii precedenţi veniturile i-au scăzut considerabil, Gheorghe Cruceru (43 de ani) continuă să fie şi în 2011 cel mai bogat giurgiuvean. Conform TOP Forbes 500 Miliardari, giurgiuveanul ocupă locul 177.

Cruceru este directorul companiei de construcţii Romstrade (deţinând 24% din acţiuni), una dintre cele mai importante de pe piaţa locală.

În afară de construcţii, afaceristul giurgiuvean deţine mai multe terenuri în localitatea Adunaţii Copăceni, acolo unde se presupune că va fi centura ocolitoare a Bucureştiului şi noul aeroport.

Gheorghe Cruceru este căsătorit şi are un băiat şi o fată.

Cu toate că deţine o avere importantă, giurgiuveanul rămâne o persoană scumpă la vorbă atunci când vine vorba despre sine. Acesta a declarat pentru "Adevărul" că evită pe cât posibil mediatizarea şi că este ocupat până peste cap cu munca depusă la firma "Romstrade".

"Rezultatele firmei au venit exclusiv din muncă. Nu prea ştiu ce este acela concediu şi lucrez între 15 şi 20 de ore zilnic. Pe mine nu mă interesează pe ce loc sunt în topuri. Mă interesează ca firma pe care o conduc să rămână pe piaţă şi să îşi păstreze cei peste 1.000 de angajaţi" a spus Gheorghe Cruceru.

Aflaţi cât de mare este averea miliardarului Gheorghe Cruceru din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare!


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite