Deputatul de Giurgiu Dan Păsat va fi judecat în data de 19 septembrie. Acesta este acuzat de DNA pentru mai multe infracţiuni printre care şi şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

19 septembrie 2011 este noul termen stabilit de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru judecarea procesului deputatului democrat-liberal Dan Păsat.

Acesta a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie , fiind acuzat de mai multe infracţiuni, printre care şi şantaj.
Alături de Dan Păsat în acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată primarul comunei Vărăşti, judeţul Giurgiu, Vasile Preda, pentru mărturie mincinoasă, şi Marin Constantin, pentru două infracţiuni de şantaj.
Deputatul Dan Pasat a fost deferit justiţiei pentru trei infracţiuni de şantaj şi infracţiunea prevazuta de art. 12 lit. a din Legea nr. 78/2000, precum şi pentru efectuarea de operaţiuni financiare cu acte de comerţ incompatibile cu funcţia pe care o persoană o îndeplineşte în scopul obţinerii pentru sine sau pentru alţii de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite