Datorii de peste 3,2 milioane lei pentru ridicarea gunoiului menajer de la populaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu înţeleg că achitarea datoriilor către furnizorul de servicii de salubrizare este una civică, giurgiuvenii vor sta cu gunoiul în faţa porţii şi a blocului în care locuiesc, până când vor fi la zi cu plăţile.

Potrivit declaraţiilor şefului Serviciului Contracte-Vânzări din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Privat Giurgiu(ADPP), Gigi Roşu, cetăţenii de la case au datorii pentru ridicarea gunoiului menajer de peste 500.000 de  lei, în timp ce datoria celor care locuiesc la bloc este de 2,3 milioane lei.
Nici agenţii economici şi instituţiile publice nu stau mai bine în ceea ce priveşte achitarea facturilor la ADPP. Aceştia au de plătit la salubritate aproape 400.000 de lei.
În cazul în care giurgiuvenii nu îşi achită datoriile restante vor primi acasă invitaţii de conciliere, li se va întocmi un grafic de rambursare a plăţilor prin reeşalonare iar în final vor fi somaţi să plătească.
,, Noi îi păsuim, îi înţelegem pe cei care spun că nu au bani să plătească ridicarea gunoiului, dar trebuie ca şi ei să ne înţeleagă, deoarece cheltuielile pentru prestarea aceste servicii ne costă 700.000 de lei pe lună”, ne-a spus Gigi Roşu.

ADPP nu va mai ridica gunoiul datornicilor

Dacă nici după aceste măsuri oamenii nu plătesc serviciile prestate de administraţie, aceştia vor fi acţionaţi în instanţă.
 ADPP Giurgiu vine în sprijinul locuitorilor municipiului prin înfiinţarea a patru casierii în diferite zone ale oraşului: cartierul C-tin Brâncoveanu, bulevardul Daciei, Piaţa Centrală şi Direcţia de Impozite şi Taxe situată pe strada 23 August.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite