Dan Diaconescu a demarat campania electorală în Giurgiu. Mulţi dintre „adepţii” săi au ieşit dezamăgiţi de la întâlnirea de la Teatrul „Tudor Vianu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În faţa unei săli pline, Dan Diaconescu a lansat, cu şase luni în avans, campania electorală
În faţa unei săli pline, Dan Diaconescu a lansat, cu şase luni în avans, campania electorală

Astăzi, preşedintele Partidului Poporului – Dan Diaconescu a ajuns, aşa cum promitea la TV, cu ceva seri în urmă, în municipiul nostru. În faţa unei săli pline de curioşi, şi-a susţinut, împreună cu o serie de apropiaţi, discursurile, presărate, aşa cum ne-a obişnuit, cu „ciocoii” locali.

Profitând deja de celebrul „caz Butoane”, Dan Diaconescu, dar şi Sorin Ovidiu Bălan, l-au lansat pe Radu Popa în campania electorală pentru primăria municipiului Giurgiu, susţinând că acesta nu are legături cu lumea interlopă, şi nici cu cei care ar fi vrut să profite în vreun fel sau altul de neştiinţa sau de nevinovăţia oamenilor simpli.


La prima vedere, modalitatea de acces în sală era pe sistemul „INTRAREA LIBERĂ”, doar că, puţin retrasă, într-un colţ al holului teatrului, se afla o măsuţă de unde un ins te invita să aderi la formaţiunea politică a lui Diaconescu.

Ceea ce se voia a fi, la început, un succes răsunător al partidului singurului om din România care şi-a numit formaţiunea politică după propriul său nume, s-a dovedit, în final, un motiv de dezamăgire pentru mulţi dintre participanţi.

Doi dintre aceştia exclamau, pe un ton destul de ridicat, la ieşirea din sală: „Toţi sunt o apă şi-un pământ, toţi promit marea cu sarea, dar niciunul nu se ţine de cuvânt”.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite