Cum să fii în formă maximă de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sălile de fitness au pregătit reduceri de abonament
Sălile de fitness au pregătit reduceri de abonament

Abonamentele la sălile de fitness sunt cu 10% mai ieftine. Giurgiuvenii au de ales între o alergare pe stadion, care nu costă nimic, dar unde au de suportat frigul, şi o oră de antrenament la sală.

Dincolo de dorinţa de performanţă a unora, instructorii de specialitate spun că giurgiuvenii ar trebui să vină la sală în primul rând pentru propria sănătate. Antrenamentele constante pot face minuni în cazul celor care suferă de obezitate sau probleme circulatorii.
„Este foarte important să venim la sală înainte de a ne trimite doctorul. Ca şi ţară, suntem pe primele locuri în ceea ce priveşte obezitate şi oamenii cu astfel de probleme trebuie să înţeleagă pericolul la care sunt expuşi”, spune Daniel Gheoaldă, instructor fitness şi culturism, sala de fitness Colosseum.
Sălile de firness  s-au adaptat sărbătorilor de iarnă şi au pregătit pentru giurgiuveni oferte promoţionale pentru abonamente, preţurile fiind reduse cu până la 10%.

Program de sărbători

La sala de fitness Colosseum, situată la ieşirea din oraş, fetele  şi elevii sunt cei mai avantajaţi, ei plătesc 40 lei pentru o lună de acces la aparatele din sală, iar abonamentul în cazul bărbaţilor este de 45 lei, pentru aceeaşi perioadă.
Pentru ca sărbătorile de iarnă să nu vă prindă pe picior greşit, sălile de fitness îşi păstrează acelaşi program şi rămân deschise de dimineaţa până seara, între orele 8.00 şi 21.00, chiar şi în week-end.
Pe de altă parte, la Body Club, o sală de fitness şi aerobic deschisă de mai puţin de o lună, abonamentul zilnic vă costă 100 lei, 12 şedinţe - 50 lei sau 5 lei o singură oră de antrenament, iar pentru şedinţele de aerobic, preţul abonamentelor variază între 70 şi 200 lei.
Avantajul sălilor de sport fitness este că sunt dotate cu instructori care nu vă lasă să lucraţi haotic. Exerciţiile sunt împărţite pe grupe musculare şi sunt dozate în funcţie de cât de des aţi mai făcut antrenament şi de forţa fiecăruia.
„Am pregătit pentru doamnele şi domnişoarele care ţin la aspectul fizic, abonamente în funcţie de nevoia fiecăreia. Lucrăm cu doi antrenori care au absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport aşa că nimeni nu are de ce să îşi facă griji”, a spus managerul Body Club, situat pe b-dul CFR.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite