„Cronica începutului de mileniu” lansată la „Cafeneaua Artiştilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Mănăilă şi Gelu Brebenel au publicat pentru prima oară o carte
Ioan Mănăilă şi Gelu Brebenel au publicat pentru prima oară o carte

Jurnaliştii Gelu Brebenel (45 ani) şi Ioan Mănăilă (50 ani) au lansat astăzi cu începere de la ora 12.00 la „Cafeneaua Artiştilor” din incinta Teatrului Valah, volumul intitulat „Cronica începutului de mileniu – interviuri cu şi despre giurgiuveni”.

Este prima carte scrisă de cei doi care vede lumina tiparului, însă aşa cum afirmă aceştia nu va fi şi ultima. În cele peste 300 de pagini ale volumului se regăesc 34 de interviuri luate de cei doi autori unor personalităţi giurgiuvene din mai multe domenii.
„Proiectul nostru literar are la bază rubrica «Cronica începutului de mileniu» care a debutat în anul 2001 în săptămânalul «Informaţia de Giurgiu». Este o carte pentru toate vârstele pentru că prezintă exemple de reuşită în domenii diverse precum arta, administraţia publică, istoria sau medicina” a declarat pentru „Adevărul de Seară” Ioan Mănăilă, unul dintre cei doi autori.
Acesta susţine că volumului lansat astăzi îi va urma un altul în care să se regăsească şi alţi giurgiuveni cel puţin la fel de cunoscuţi precum cei cuprinşi în „Cronica începutului de mileniu”. „Numărul personalităţilor giurgiuvene este mult mai mare, însă din păcate în această ediţie nu am putut integra decât 34. Promitem că în următorul volum se vor regăsi şi alţi giurgiuveni care fac cinste acestor locuri” a conchis Ioan Mănăilă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite