Constantin Gache, director tehnic la Astra II Giurgiu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al echipelor de fotbal Farul Constanţa şi Delta Tulcea, Constantin Gache (53 de ani), a fost numit astăzi în funcţia de director tehnic al formaţiei Astra II Giurgiu

Informaţia a fost confirmată de preşedintele clubului giurgiuvean, Stelian Marin. Acesta susţine că venirea lui Gache nu va afecta cu nimic stafful tehnic de până acum. „Venirea lui Constantin Gache reprezintă un plus pentru echipa noastră. Suntem convinşi că experienţa lui ne va ajuta. Nu îl va înlocui pe Imilian Şerbănică ci va colabora cu el şi cu ceilalţi membri din staff” a declarat Stelian Marin care a dezvăluit faptul că tehnicianul dobrogean va rămâne la Giurgiu pentru cel puţin două sezoane.
Conform declaraţiilor aceluiaşi Stelian Marin, aducerea noului director tehnic al formaţiei giurgiuvene face parte dintr-un plan pe termen lung, acesta ajungând la malul Dunării în urma unei decizii a oficialilor primei echipe a Astrei. Se pare că pe lângă supervizarea antrenamentelor şi alcătuirea lotului, Constantin Gache va urmări la lucru şi grupele de copii şi juniori ale formaţiei giurgiuvene.
Constantin Gache a antrenat ultima dată pe Delta Tulcea, formaţie pe care a părăsit-o în luna octombrie a anului trecut.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite