Competiţii sportive cu ocazia Mărţişorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru echipe de fotbal de la Şcoala generală nr.5 “Emil Gulian”, Şcoala generală nr.2 “Mircea cel Bătrân”, din Giurgiu şi Şcolile din comunele Toporu şi Băneasa s-au întrecut astăzi într-o competiţie sportivă organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Giurgiu.

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la 1 martie, organizatorii concursului au dorit să marcheze din timp sărbătoarea primăverii, intitulând competiţia “Cupa mărţişorului”. “Acest concurs face parte dintr-un program al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret “Sportul pentru toţi” a spus pentru “Adevărul de Seară” consilierul din cadrul DJST Giurgiu, Mirel Marin. Competiţia sportivă va continua şi mâine, de această dată la disciplina handbal, ce se va desfăşura la Şcoala generală nr.10 din Giurgiu, iar concomitent la Şcoala nr.5 vor fi organizate meciuri de baschet la care vor participa baschetbalişti din liceele giurgiuvene.

Handball, atletism şi baschet

“Pe lângă elevii de la şcolile giurgiuvene, sâmbătă va concura şi echipa handbal, de fete, de la Nova Force Giurgiu” a mai afirmat Mirel Marin.
Tot mâine va avea loc un concurs de atletism “Cupa micului atlet” ce se va desfăşura începând cu ora 10.00, în sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal din Complexul Sportiv “Marin Anastasovici” din Giurgiu. Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret au invitat la concursul de atletism şi pe membrii Clubului Sportiv Călăraşi. Câştigătorii concursurilor sportive ce se desfăşoară în aceste zile la Giurgiu vor fi premiaţi cu diplome şi echipamente sportive.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite