UPDATE/ Cod galben de ploi şi vijelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiu face parte dintre cele 27 de judeţe incluse în avertizarea cod galben de ploi şi vijelii. Avertizarea emisă astăzi va fi valabilă până sâmbătă la ora 06.00. Meteorologii au anunţat că în cea mai mare parte a Munteniei vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi se vor semnala căderi de grindină.

UPDATE: Ploaia a pus deja stăpânire pe oraş iar giurgiuvenii s-au refugiat pe unde au putut din calea picăturilor. Cel mai mult au de suferit comercianţii de la Târgul Meşterilor Populari. Aceştia au trebuit să-şi protejeze marfa de ploaia care le-a gonit de altfel clienţii.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare cod galben care rămâne valabilă până sâmbătă la ora 06.00. Potrivit acesteia, în Maramureş, Transilvania, Moldova, Dobrogea şi cea mai mare parte a Munteniei, vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi se vor semnala căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 30l/mp şi izolat 60 - 70 l/mp. Meteorologii mai specifică faptul că în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi pe intervale mai scurte de timp.

Ploaia a pus stăpânire pe oraş


Meteorologii nu s-au înşelat, astfel că de aproape o jumătate de oră avertizarea de cod galben a început să se adeverească şi la Giurgiu. Vântul a început să se intensifice iar giurgiuvenii au fost luaţi prin surprindere de schimbarea bruscă a vremii.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite