Cluburile unde petreci cu prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In Club Butterfly poti alege mai multe jocuri pentru distractie
In Club Butterfly poti alege mai multe jocuri pentru distractie

Clubul Butterfly, alternativa la jocurile de lumini, animatoare şi muzică asurzitoare. Pentru cei care preferă party-urile colorate la sfârşit de săptămână, în judeţ există un club care a reuşit să-i atragă nu doar pe giurgiuveni ci şi pe bucureşteni.

Concerte live, muzică de toate genurile, concursuri trăsnite şi chiar show-uri incendiare cu striptease feminin şi masculin aceasta este reţeta succesului din clubul Dovinot, situat în oraşul Mihăileşti.

Giurgiuvenii au avut de ales de fiecare dată între oraşul bulgăresc Ruse şi Bucureşti când a venit vorba de distracţie. Tinerii sunt nemulţumiţi de faptul că oraşul în care trăiesc nu le oferă prea multă adrenalină indiferent dacă este vorba de- un cinematograf, o piscină acoperită sau un club cu animatoare, DJ şi sunete puternice.

Singurul club de jocuri şi slot machines

Puţini sunt însă cei care ştiu că de mai bine de-o lună clubul Butterfly din incinta hotelului „Steaua Dunării” şi-a schimbat strategia. Dacă înainte era deschis o singură zi pe săptămână şi îi obişnuia pe tineri cu cei mai în vogă artişti, acum s-a transformat într-un loc al celor mai populare jocuri.
„Am inaugurat noul club pe 18 iulie şi de-atunci suntem în continuă transformare. Pentru că în oraş toate cluburile şi barurile se închid la miezul nopţii, ne-am gândit să venit cu ceva nou. Clubul nostru este deschis zilnic între 12 şi 5 cu excepţia zilei de luni” susţine George Ducol, reprezentant al Clubului Butterfly.

Cu o capacitate de 250 de locuri, toate pe canapele şi scaune relaxante, clubul oferă posibilitatea vizionării diferitelor evenimente la cele opt plasme.
Pe locul ringului de dans sunt aşezate acum patru mese de biliard câte două pentru începători şi profesionişti. Nu lipsesc nici păcănelele, mesele de tenis de masă şi aparatele de darts. Cele mai populare însă au devenit mesele de rummy şi cele de table.

Preţuri pentru toate buzunarele

„Cel mai mare succes îl au cele două mese de rummy care sunt tot timpul ocupate. Vrem să mai facem câteva modificări şi să mai aducem doup astfel de mese. Clubul nostru se adresează tuturor. Cei mai mulţi tineri, dar vin în mod frecvent şi persoane mai vârstă şi chiar familii care vin să se relaxeze împreună” susţine George Ducol care subliniază că nu există un tarif de intrare.
Preţurile pentru gama de jocuri variază între 0,5 lei şi 15 lei. Cel mai ieftin este dartsul, acolo unde o fisă costă 0,5 lei, în timp ce pentru o oră de distracţie la biliard trebuie să scoţi din buzunar 15 lei dacă vrei să joci pe una dintre cele două mese profesionale.
Giurgiuvenii care vor să se simtă bine pe ritmurile impuse de DJ şi animatoare o pot face la aproximativ 50 de kilometri de municipiu, în oraşul Mihăileşti. Aici funcţionează unul dintre cele mai vechi cluburi din judeţ, Dovinot.

În fiecare sâmbătă, la Mihăileşti este motiv de distracţie, show-urile întinzându-se pe durata mai multor ore. Fiind un club care se adresează tuturor, reprezentanţii acestuia s-au gândit să nu evite niciun gen muzical aşa că toate gusturile sunt împacate. În general un bilet de intrare costă 10 lei, însă sunt cazuri în care organizatorii pregătesc tot felul de surprize, în special pentru fete.

Alte locuri unde te poţi distra: Club Taboo (localitatea Malu), Eivissa Club (localitatea Oinacu), Club Emotionne (Giurgiu).




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite