Circul „Royal” va poposi la Giurgiu în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii vor putea să ia parte timp de trei zile la un spectacol inedit de circ care va avea ca reprezentaţii, acrobaţii, jonglerii, trapezişti şi dresuri de animale.

Este pentru a doua oară când circarii de la „Royal” vin în Giurgiu pentru a le demonstra localnicilor că se pot distra pe bani puţini într-o atmosferă incendiară şi plină de suspans.
„Este a doua oară când venim la Giurgiu şi sperăm să reuşim să aducem zâmbetul pe buze publicului spectator, prin reprezentaţiile pe care le facem. Ca şi anul trecut, sperăm ca giurgiuvenii să vină la circ într-un număr cât mai mare şi să plece mulţumiţi de la spectacol” a spus pentru „Adevărul de Seară”, administratorul circului, Cătălin Giuliano.

Pitonul „S” preferatul spectatorilor

Nu vor lipsi din arena circului diferite animale cum ar fi poneii, bivolii indieni, bizonii americani, lamele, cămilele, şerpii şi maimuţele. Petronela Balan, în vârstă de 19 ani este cea care de aproape doi ani dansează pe scena circului cu şarpele „S” încolăcit în jurul gâtului.
Poneii, cei mai îndrăgiţi în special de cei mici vor susţine un program de dresură, iar în pauză iubitorii acestor animale deosebite le vor putea călări.
Potrivit reprezentanţilor Circului „Royal”, meseria de dresor şi jongler nu este foarte uşoară şi presupune multe riscuri şi sacrificii.
„Am fost acrobat şi actualmente sunt jongler. Mă antrenez zilnic atât cât îmi permite timpul. Este o pasiune din copilărie la care nu voi renunţa niciodată. Practic această meserie de peste 20 de ani” mai spune Giuliano.
Anul acesta le-a pregătit giurgiuvenilor şi un număr de magie şi iluzionism, dar şi acrobaţii pe role şi pe monociclu (bicicletă cu o roată).
Preţul unui bilet la circ este de 20 de lei pentru copii, 25 de lei pentru adulţi şi 30 de lei în lojă.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite