Cinci medalii „mondiale” pentru sportivii de la CS Aquila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii Andrei Şotrocan (17 ani) şi Ionuţ Mitrea (16 ani) s-au întors de la Campionatul Mondial de Kempo (individual) din Turcia cu o medalie de argint şi patru de bronz.

Competiţia desfăşurată în Antalya  (13 – 17 decembrie) a adunat la start cei mai buni 500 de practicanţi de kempo din 34 de ţări, de la aceasta nelipsind naţionala României care i-a avut în componenţa sa şi pe cei doi sportivi legitimaţi la CS Aquila Giurgiu.
Andrei Şotrocan a devenit vicecampion mondial în proba de full-kempo, urcând pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la stilurile knockdown şi MMA (mixed martial arts). „Sportivul nostru putea obţine mai mult la MMA însă din cauza unei accidentări a fost nevoit să se retragă în semifinale, deşi era în avantaj” a declarat pentru „Adevărul de Seară” prof. Ion Chelu, antrenorul de la CS Aquila.
Şi Ionuţ Mitrea a lăsat o bună impresie, sportivul giurgiuvean cucerind două medalii de bronz la knockdown şi MMA.

„Moşul” vine la Aquila
Se pare că Moş Crăciun nu va ocoli nici în acest an sala de antrenament a celor de la CS Aquila Giurgiu. În data de 23 decembrie, la o zi după examenele de centură, cei 60 de sportivi ai clubului de arte marţiale giurgiuvean vor fi răsplătiţi cu numeroase cadouri pentru prestaţia excelentă din anul competiţional 2010.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite