Chris Terrell: „După un început mai greu, am reuşit să ne redresăm în sfertul patru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a debutat cu victorie în campionatul României, Chris Terrell, antrenorul echipei de baschet CSS Giurgiu, s-a dovedit foarte calm în timpul interviului de după meciul cu SCM U Craiova.

Tehnicianul american, aflat la prima experienţă în baschetul european, a recunoscut că victoria CSS-ului a fost una obţinută greu din cauza timpului scurt pe care jucătorii nou-veniţi l-au avut la dispoziţie pentru a se integra în echipă.

„S-a simţit nervozitatea în jocul băieţilor mai ales că meciul cu SCM Craiova a însemnat o formulă schimbată de joc, un alt antrenor şi jucători noi” a spus Chris Terrell.

Acesta a subliniat faptul că începutul de meci a fost unul dificil însă echipa a reuşit să îşi revină treptat şi să-şi apropie victoria graţie ultimului sfert.

„După un început mai greu am reuşit să ne redresăm în sfertul patru. Apărarea a funcţionat mai bine, Brian a reuşit câteva intercepţii importante, Kevin a fost sigur la aruncările libere iar Zoran a recuperat mult”.

Chiar dacă s-a declarat bucuros pentru debutul cu dreptul, Chris Terrell a recunoscut că se gândeşte deja la meciul de vineri cu Dinamo Bucureşti, echipă pe care vrea să o învingă pe propriul teren.

„Mă bucur că am reuşit să debutez cu o victorie în faţa fanilor însă mă gândesc deja la următorul meci. Am avut nouă zile la dispoziţie să ne antrenăm, acum mai avem patru pentru a pregăti bine meciul cu Dinamo. Vom face câte două antrenamente pe zi după care vom merge la Bucureşti să câştigăm” a încheiat Chris Terrell.

CSS Giurgiu a câştigat sâmbătă, 14 ianuarie, pe teren propriu, cu scorul de 66-58, formaţia SCM U Craiova într-un meci contând pentru etapa a XVI-a, prima a returului, a Diviziei A la baschet masculin.

Giurgiuvenii au reuşit cea de-a cincea victorie din campionat, clasându-se actualmente pe locul 11 în clasament.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite