Chinchilla, şoareci săritori şi „zebre australiene”, de vânzare în premieră la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii împreună cu părinţii lor au luat astăzi cu asalt singurul magazin din municipiu unde sunt de vânzare specii exotice de animale şi păsări.

Animax a fost deschis de curând în incinta complexului Family Center şi investitorii le-au adus giurgiuvenilor animale pe care cei mai mulţi le-au văzut doar la televizor.

Chiar dacă nu toţi care intră în magazin cumpără un animal de companie, măcar se informează cu privire la costurile unei asemenea “investiţii”, având în vedere că se apropie Sărbătorile şi ar putea face un cadou special.

Un bishon costă aproape 1.400 lei

La magazinul de la ieşirea din oraş sunt de vânzare papagali din speciile Marele Alexandru, “zebre australiene”, peruşi, agapornis, nimfă şi rosella. Marele Alexandru costă aproape 1.700 de lei, în timp ce Micul Alexandru verde sau albastru se vinde cu până la 650 de lei.  Cei mai ieftini sunt peruşii, al căror preţ nu depăşete 39,99 de lei.



Cât priveşte rozătoarele, acestea fac deliciul tuturor celor care intră în magazin. Vedeta pare a fi şoarecele săritor, cu o formă nu tocmai obişnuită, care costă aproape 100 de lei. De asemenea, pot fi cumpăraţi şi hamsteri pitici la 19,99 de lei, în timp ce chinchilla costă aproape 200 de lei.

image
image


De la magazinul Animax nu lipsesc nici iepuraşii, pentru unul giurgiuvenii trebuind să scoată din buzunar 69 de lei. În prezent, sunt de vânzare şi trei pui de câine, doi din rasa bishon havanese al căror preţ este de 1.190 de lei, şi un shih-tzu la 1.390 de lei.



“ Având în vedere că am deschis abia de două zile, putem spune că a mers bine, am vândut deja mai mulţi peruşi şi hamster pitici, de altfel preţul lor este la ofertă, acum, la început”, ne-a declarat un reprezentant al Animax Giurgiu.




image
Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite