Cele mai scumpe maşini scoase la vânzare în Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Automobilul marca Mercedes este evaluat de proprietar la 70.000 de euro
Automobilul marca Mercedes este evaluat de proprietar la 70.000 de euro

Proprietarii automobilelor germane sunt oameni de afaceri care au umplut site-urile de profil şi rubricile de mică publicitate cu anunţurile lor.

Pe primul loc se situează un Mercedes CL, pe care proprietarul cere 70.000 de euro, locurile următoare fiind ocupate de un BMW M6, pe care sunt ceruţi 69.000 de euro, şi un BMW X5, evaluat de vânzător la 49.000 de euro.
Motivele pentru care proprietarii renunţă la aceste automobile variază de la expirarea perioadei de garanţie până la dorinţa de reinvestire a banilor obţinuţi în alte modele sau afaceri.

Dă Mercedesul pentru un Porsche
Tânărul care vinde Mercedesul s-a recomandat Diego şi spune că vrea să renunţe la maşină pentru că doreşte să îşi cumpere un Porsche Cayenne, o maşină pentru care este dispus să scoată din buzunar în jur de 80.000 de euro. „Am Mercedes-ul de aproape trei ani, iar în curând îi expiră perioada de garanţie. Vreau să o vând pentru că vreau să-mi cumpăr o maşină de teren, dar şi pentru că, din experienţă, piesele de schimb costă foarte mult dacă ai ghinionul să se strice ceva la ea”, spune Diego. Tânărul susţine că, deşi a scos maşina la vânzare de numai o lună, nu duce lipsă de oferte. „Am primit câteva propuneri pentru ea. Mulţi vor să îmi dea la schimb o altă maşină, însă nu sunt interesat de o asemenea ofertă”, mai spune giurgiuveanul.

Vinde limuzina Lincoln din cauza taxei de înmatriculare
Auraş încearcă să vândă, tot pe Internet, o limuzină marca Lincoln cumpărată în urmă cu trei ani, pentru că doreşte să reinvestească suma obţinută într-o altă afacere. Proprietarul susţine că taxele practicate de autorităţi pentru înmatriculare şi poluare sunt „uriaşe”. „Maşina este luată din Germania. O dată la trei luni îi pun numere provizorii pentru că nu îmi permit să dau acum 25.000 de euro pentru a o înmatricula în ţară. În plus, fiind de producţie americană, maşina are Euro2. O vând cu 15.000 de euro. Restul este escrocheria din partea statului”, spune acesta.
Închiriată la nunţi, botezuri şi evenimente mondene, limuzina i-a adus până acum un venit constant proprietarului. Acesta spune că 90% dintre clienţi provin din Bucureşti şi că în Giurgiu această afacere nu este una rentabilă. „Eu văd maşina asta ca pe un buldozer pe care îl închiriezi. Am contract cu şase firme bucureştene şi cu două din Giurgiu care îmi găsesc doritori. Maşina se închiriază pe oră cu 80 sau 100 de euro”, spune el.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite