Cât te costă să ai o formă fizică de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul unui abonament la sălile de fitness şi culturism din Giurgiu variază între 40 şi 100 de lei. Sălile de fitness oferă servicii complete, celor preocupaţi de mişcare, şi au un program flexibil astfel încât accesul să fie cât mai uşor chiar şi pentru cei care lucrează peste program. 

În Giurgiu există trei săli de fitness, iar pentru cei care preferă sportul prin dans pot alege orele de zumba.
Să mergi la sala de fitness sau culturism nu mai e de mult un moft, spun specialiştii în domeniu, este o necesitate care ne transformă viaţa sedentară într-una sănătoasă.
Trei ore pe săptămână, rupte din programul aglomerat şi solicitant pentru fiecare dintre giurgiuveni, ar putea face minuni pentru cei care au probleme cu kilogramele în plus, fie că este vorba despre femei sau bărbaţi.
Dar sala nu este doar pentru cei “plininuţi” ci şi pentru tinerii care vor să-şi păstreze forma fizică de învidiat.
„Este foarte important să venim la sală înainte de a ne trimite doctorul. Ca şi ţară, suntem pe primele locuri în ceea ce priveşte obezitate şi oamenii cu astfel de probleme trebuie să înţeleagă pericolul la care sunt expuşi”, spune Daniel Gheoaldă, instructor fitness şi culturism, sala de fitness Colosseum.
În Giurgiu, cele trei săli de fitness, oferă servicii complete şi tarife diferenţiate în funcţie de vârstă şi cerinţele fiecărui client, mai mult, toate au un program flexibil astfel încât accesul să fie facil şi apentru cei care lucrează peste program.

40-70 lei, abonament la Colloseum

Sala de fitness şi culturism “Colloseum”, situată la ieşirea din oraş, în complexul “Dunăreana”, este deschisă giurgiuvenilor, de luni până vineri în intervalul 8.00 -22.00, sâmbăta între orele 8.00 – 18.00 iar duminica accesul la sală este deschis în intervalul 9.00 – 15.00.
Costul unei şedinţe, cu o durată de o oră, este de 5 lei pentru elevi şi fete şi 6 lei pentru bărbaţi.
Dacă optaţi pentru un abonament pentru o lună, tarifele variază între 40 şi 70 de lei având posibilitatea să optaţi pentru un abonament destinat întregii familii.

Antrenamente personalizate

O altă variantă este sala de fitness “Body Club” deschisă anul trecut pe b-dul CFR care permite antrenament individual, pentru cei cu experienţă, dar şi program de antrenamente personalizat, supravegheat de un instructor specializat.
“Oferim şi această alternativă celor care solicită, dar în afară de tariful perceput pentru abonament trebuie să plătească un tarif care se stabileşte împreună cu instructorul”, a spus Daniel Modoran.
Pentru abonamente, tarifele sunt de 50 lei pentru 12 şedinţe, 100 lei abonament complet şi 35 de lei pentru opt şedinţe.

Fitnessul nu ţine cont de vârstă

Un alt loc unde puteţi merge să vă întreţineţi forma fizică este sala “Fitness Club” situată pe şoseaua Bucureşti. Sala este dotată, pe lângă aparatura pentru forţă, cu cinci benzi de alergat, trei biciclete cu spătar şi una eliptică.
“Cei mai tineri dintre cei care vin la fitness n-au mai mult de 15-16 ani. Este recomandabil ca frecvenţa antrenamentelor la sală să fie de trei-cinci ori pe săptămână”, spune Radu Vrabie, instructor de fitness şi culturism.
Tarifele practicate de “Fitness Club” sunt cuprinse între 70 şi 100 lei.




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite