GIURGIU / Cappucinno în şcoală pentru elevii din clasele primare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea şcolii „Mihai Eminescu” din municipiu le-a pregătit o surpriză elevilor după terminarea vacanţei intersemestriale. Pentru a aduce bani la bugetul şcolii, directorul instituţiei a încheiat un contract cu o firmă care se ocupă cu instalarea automatelor de băuturi calde.

Măsura nu a fost pe placul unor părinţi care au reclamat faptul că cei mici îşi comandă cappuccino şi sunt deosebit de agitaţi. Directorul şcolii, Valeria Biro spune că prima condiţie pentru instalarea automatului în şcoală a fost ca acesta să nu „livreze” cafea brută ci doar ceai, lapte, ciocolată caldă şi cappuccino.

Deşi ulterior aceasta a hotărât să se renunţe şi la cappuccino, o băutură tot pe bază de cafea, astăzi la automatul din incinta şcolii se putea bea aşa ceva, fiind scoasă doar eticheta nu şi butonul. „Prima condiţie a fost aceea ca automatul să nu conţină cafea. Apoi după trei zile am interzis şi cappuccino. Noi am mers pe încredere, nu am mai verificat dacă este aşa sau nu” a declarat Valeria Biro care l-a chemat pe reprezentantul firmei în prezenţa reporterului „Adevărul de Seară” şi i-a cerut să blocheze butonul respectiv.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite