Campania "Doctori cu care Giurgiul se mândreşte" se apropie de final. Tu cine crezi că este pe primul loc?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Află miercuri cine este medicul de pe primul loc în topul campaniei "Doctorii cu care Giurgiul se mândreşte"
Află miercuri cine este medicul de pe primul loc în topul campaniei "Doctorii cu care Giurgiul se mândreşte"

Cititorii giurgiu.adevarul.ro și-au votat medicii favoriți în cadrul campaniei lansate de „Adevărul”. Până acum v-am dezvăluit numele medicilor care s-au clasat pe locurile 5, 4, 3, 2 urmând ca în curând să aflați care este medicul care a obținut cele mai multe voturi. Redacția giurgiu.adevarul.ro vă provoacă să vă exprimați părerea și să spuneți care credeți că este medicul de pe primul loc.

Adevărul a lansat la începutul lunii octombrie campania „Doctorii cu care Giurgiul se mândreşte“. Timp de două săptămâni, cititorii site-ului giurgiu.adevarul.ro au putut nominaliza doctorii pe care îi apreciează, iar în alte două săptămâni aceştia şi-au putut vota medicii cu care se mândresc.

Sute de giurgiuveni au făcut nominalizări pe giurgiu.adevarul.ro motivându-şi opţiunea.

Odată cu începerea votării, 11 medici din Giurgiu au intrat în cursă, iar opţiunile giurgiuvenilor nu au întârziat să apară.

Locul 5 – Dumitru Aristide
Dumitru Aristide profesează ca stomatolog chirurg de mai bine de 30 ani. Astăzi, este la fel de dedicat meseriei sale. Satisfacția și-o primește în urma operațiilor și tratamentelor reușite.

Una dintre provocările din activitatea de chirurg dentar a fost o operaţie de plastie la buză, pe care a făcut-o unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care avea şi cancer. Dumitru Aristide ocupă locul 5 în “Topul medicilor cu care Giurgiul se mândrește”.

"Mă onorează faptul că mulţi giurgiuveni m-au votat şi le mulţumesc pentru acest lucru. Eu nu fac altceva decât să îmi aplic principiile. Cred că aprecierea am câştigat-o prin ceea ce am făcut şi fac. Când eram mai tânăr îmi plăcea să aud că sunt apreciat. Acum nu fac altceva decât să îmi văd de lucru pentru că asta este meseria mea" a spus Dumitru Aristide.

Acesta a absolvit Facultatea de Stomatologie din Bucureşti în anul 1982. A lucrat ca medic stagiar timp de trei ani  la Giurgiu, doi ani în comuna Vedea şi un an la Şantierul Naval şi Şcoala nr.5 din municipiu. După stagiatură tânărul stomatolog a dat examenul de rezidenţiat şi s-a întors în Giurgiu, unde profesează şi în prezent.

Deţine o clinică privată în municipiu, pe bulevardul Independenţei, fiind singurul chirurg dentar din Giurgiu.

Locul 4 – Elisabeta Bene
Medicul pediatru Elisabeta Bene (51 de ani) se află pe locul 4 în topul cititoritorilor site-ului giurgiu.adevarul.ro în cadrul campaniei „Doctorii cu care Giurgiul se mândrește”.

Originară din judeţul Bacău, pediatrul tratează de peste 20 ani copiii giurgiuveni. Imediat după terminarea Facultății de Medicină a fost repartizată la Giurgiu și ulterior a hotărât să rămână aici, căsătorindu-se cu un giurgiuvean.

Zeci de mii de copii i-au trecut prin mână iar astăzi a ajuns să trateze chiar și a treia generație din familiile acestora. Este un bun psiholog pentru mămicile care vin disperate și știe să le vorbească micuților cald, ca o a doua mamă.

“Mă bucură şi mă onorează votul giurgiuvenilor. Lucrul acesta îmi arată că activitatea mea şi orele întregi de muncă, oboseala şi stresul nu sunt în zadar. Probabil mămicile m-au votat mai mult” a declarat Elisabeta Bene.

Locul 3 – Ioneli Petrescu
Absolvent al IEFS şi cu teză de doctorat privind traumatologia sportivă, Ioneli Petrescu (55 ani) activează de trei decenii în domeniul chinetoterapiei şi a recuperării medicale.

Consultă anual aproximativ 7.000 de pacienţi şi, după spusele sale, ar fi “intrat” în peste 20% din locuinţele giurgiuvenilor.

“Mă ocup de tot ceea ce înseamnă recuperare, sunt peste 1.300 de maladii şi consult foarte multe persoane. Sincer vă spun, nici nu am ştiut de acest top până de curând când mi-a spus cineva că m-a votat. Le mulţumesc tuturor pentru încredere şi sper să le fiu util în continuare” a declarat uşor emoţionat Ioneli Petrescu care susţine că cel mai “tânăr” pacient al său a avut 6 săptămâni şi suferea de torticolis, iar după câteva şedinţe a putut să îşi mişte din nou gâtul.

Locul 2 – Costel Iorga
Locul secund în „Topul medicilor cu care Giurgiul se mândreşte” este ocupat de chirurgul Costel Iorga, votat în număr mare de cititorii siteului giurgiu.adevarul.ro. Medicul este angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Costel Iorga (51 de ani) este absolvent al Facultăţii de Medicină Generală „Carol Davila” din Bucureşti, promoţia 1985, specializâdu-se în chirurgie generală în anul 1994. „Medicina a reprezentat pentru mine o înclinaţie naturală” afirmă Costel Iorga cel care operează aproximativ 500 de pacienţi anual.
Deşi este născut şi crescut în Bucureşti, cariera de medic se leagă de Giurgiu, unde profesează încă de la terminarea facultăţii.

Mii de giurgiuveni îi datorează viaţa şi, cu toate că nu întotdeauna condiţiile în care lucrează sunt cele mai bune, chirurgul evită să se plângă. Acesta susţine că a locuit o perioadă în Giurgiu însă de câţiva ani preferă să facă naveta.

„Greu la o muncă este atunci când nu-ţi place. Treaba mea este să rezolv boala” susţine Costel Iorga cel care se simte onorat de votul giurgiuvenilor.
„Sunt onorat de votul oamenilor deşi recunosc că nu sunt o persoană simpatică. Mă bucură faptul că au înţeles că au un aliat serios împotriva bolilor de care suferă” a mai spus medicul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Cine e pe locul 1?
Singurul nume care nu a fost dezvăluit încă este cel al medicului de pe primul loc în top. Spune și tu care crezi că este medical care a adunat cele mai multe voturi de la cititori și în următoarele zile vei afla povestea de viață a câștigătorului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite