CSS Giurgiu s-a reunit. Echipa de baschet atacă returul cu cinci americani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două săptămâni de pauză, echipa de baschet masculin CSS Giurgiu a revenit din nou la antrenamente începând pregătirea pentru returul Diviziei A. Oficialii echipei s-au mişcat rapid pe piaţa transferurilor reuşind să se întărească cu un antrenor şi doi jucători americani.

Nou-promovata în prima divizie se va baza din retur pe patru jucători americani.

În afară de Ray Kraemer, singurul american rămas în lot după decesul lui Chauncey Hardy, începând cu acest an la echipa giurgiuveană vor debuta Brian Burrell (27 de ani), Kevin Sims (23 de ani) şi Damon Powell (21 de ani).

Dacă Burrell se antrenează încă din toamnă cu formaţia de la malul Dunării, coordonatorul Kevin Sims şi pivotul Damon Powell au fost „acontaţi” în pauza de iarnă.

Alături de cei doi la echipă a fost adus şi antrenorul Chris Terrell (39 de ani) acest lucru făcând ca CSS Giurgiu să aibă în componenţă cinci americani ca şi înainte de tragedia din luna octombrie.

Reunirea formaţiei a avut loc în jurul orei 18.00, cu această ocazie Chris Terrell făcând cunoştinţă cu jucătorii.

De la primul antrenament au lipsit Ray Kraemer şi Zoran Milovic (ambii învoiţi), Bojan Grubisic (accidentat) şi Cezar Stănescu (care, cel mai probabil, se va despărţi de echipă).

De asemenea, în lotul CSS-ului şi-a făcut apariţia şi juniorul Virgil Georgescu cel care revine la Giurgiu după împrumutul de la CSS Târgovişte.

Primul meci oficial al formaţiei CSS Giurgiu va avea loc la 14 ianuarie, pe teren propriu, contra echipei SCM Craiova. După prima jumătate a campionatului, CSS-ul ocupă locul 12 (din 16 echipe) cu 19 puncte.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite