CSS Giurgiu învinge pe Dinamo însă ratează calificarea în „sferturile” Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet masculin CSS Giurgiu a câştigat sâmbătă seară în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, scor 96-75, partida retur contând pentru „optimile” Cupei României. Giurgiuvenii au ratat calificarea în „sferturi” din cauza faptului că în urmă cu o săptămână pierduseră la Bucureşti cu scorul de 69-92.

Trei puncte au despărţit-o pe CSS Giurgiu de o calificare „istorică” în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin.

Jucătorii antrenaţi de Theo Evans au fost aproape să anuleze avantajul de 23 de puncte luat de Dinamo după meciul din prima manşă.

Gazdele au început partida în forţă şi, după primul sfert, conduceau cu opt puncte pe tabelă. Cu LeVar Seals şi Kraemer excelenţi de la linia de trei puncte, giurgiuvenii conduceau la pauză cu 54-34 şi se părea că vor reuşi să întoarcă rezultatul din tur.

Nu avea să se întâmple aşa pentru că bucureştenii au revenit de la cabine mult mai motivaţi reuşind să câştige sfertul trei cu 22-19.

Finalul de meci a fost unul incandescent. Daniel Bivolaru (3 puncte) şi Cătălin Vlaicu (trei „libere” transformate din patru) au făcut ca tabela să indice 96-73, scor cu care partida ar fi intrat în prelungiri, cu numai 25 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar.
Acelaşi Vlaicu comite un fault, iar Allen Durham transformă ambele aruncări stabilind scorul final: 96-75.

CSS GIURGIU:
Kraemer (9p, 3x3), Seals (27p, 6x3), Hardy (23p), C. Mihai (8p), Eller (13p). Au mai evoluat: D. Bivolaru (12p, 2x3), C. Vlaicu (4p), I. Corneanu, C. Nicolae şi C. Stănescu. Antrenor: Theo EVANS
DINAMO BUCUREŞTI: Bădilă (8p, 2x3), J. Brown (22p, 2x3), Hazmon (16p), Durham (18p), M. Davis (2p). Au mai evoluat: Musledin (3p, 1x3), Aktas (3p, 1x3) şi B. Sandu (3p). Antrenor: Valentin POGONARU

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite