CSS Giurgiu i-a găsit înlocuitor lui Grubisic. Noul pivot este jamaican!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet masculin încheie campania de achiziţii din această iarnă în forţă reuşind să îl aducă la echipă pe jamaicanul Shakir Johnson (24 de ani) anunţă totalbaschet.ro. Johnson va rata primul meci din retur din cauza unor probleme cu paşaportul.

Chris Terrell, noul antrenor al giurgiuvenilor, are în sfârşit la dispoziţie acel „big guy” pe care nu-l găsise la reunirea lotului de pe 4 ianuarie. Oficialii formaţiei de la malul Dunării au reuşit să îi găsească un înlocuitor pe măsură pivotului Bojan Grubisic, operat la genunchi.

Shakir Johnson măsoară 2,05 metri şi cântăreşte 111 kilograme, evoluând în ultimele două sezoane pentru echipa Metro State Denver din NCAA (D2). Între 2009 şi 2011, Johnson a evoluat pentru echipa colegiului din Denver în 61 de partide, având o medie de 4,3 puncte, 2,9 recuperări şi 2 capace per meci.

Deşi este puţin mai scund decât Grubisic, jamaicanul are o mobilitate mult mai bună anunţându-se un pivot redutabil pentru prima divizie de baschet a ţării.

În pauza competiţională CSS Giurgiu a transferat patru jucători (Kevin Sims, Damon Powell, Octavian Boian şi Shakir Johnson), în retur urmând de asemenea să debuteze Brian Burrell şi Virgil Georgescu. De asemenea, giurgiuvenii au şi un antrenor nou în persoana lui Chris Terrell.

Johnson este cel de-al unsprezecelea „stranier” înregimentat în acest sezon competiţional de CSS Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite