CSS Giurgiu aproape de surpriză pe terenul formaţiei CSU Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet CSS Giurgiu a cedat miercuri, 16 noiembrie, cu scorul de 74-79 în faţa echipei CSU Sibiu într-o partidă restantă contând pentru etapa a III-a a Diviziei A. Băieţii antrenaţi de sârbul Djordje Jovicic au condus ostilităţile în prima jumătate a meciuiului, conducând chiar şi la 10 puncte diferenţă, însă au cedat pe final după ce doi jucători au fost eliminaţi.

Fără muntenegreanul Bojan Grubisic însă cu un Cătălin Vlaicu într-o formă de zile mari, CSS Giurgiu a fost la un pas să “detoneze” bomba la Sibiu în faţa unei echipe care avea la activ cinci victorii consecutive.

Coşurile de trei puncte marcate cu lejeritate de team-ul formaţiei de la malul Dunării în primele minute dădeau senzaţia că Giurgiu poate miza pe arma cu care a făcut viaţa grea ploieştenilor de la Asesoft.

Nu avea să fie însă aşa deoarece ardelenii au ieşit complet schimbaţi de la cabine şi au reuşit să reducă rapid ecartul de opt puncte luat de giurgiuveni după 20 de minute de joc (scor 37-45). A rezultat un sfert trei de coşmar pentru CSS Giurgiu care nu a marcat decât 13 puncte faţă de cele 25 ale gazdelor.
Chiar dacă au relansat partida în sfertul patru, intrând în avantaj cu patru minute înainte de final (scor 71-72), giurgiuvenii au comis multe greşeli în propria jumătate iar adversarul a reuşit să profite.

Trebuie menţionat faptul că CSS Giurgiu i-a pierdut în ultimul sfert pe Daniel Bivolaru şi Cătălin Vlaicu (cel mai bun jucător al oaspeţilor în partida de miercuri) pentru cinci greşeli personale.

De la învingători s-au remarcat Jaytonah Wisseh (29 de puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive şi o eficienţă de 30) şi Nikita Khartchenkov (18 puncte, 5 recuperări şi un indice de 13 la eficienţă).

De partea cealaltă, Cătălin Vlaicu a reuşit cel mai bun meci de când evoluează la Giurgiu şi primul double-double din actuala stagiune: 21 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive pentru o eficienţă de 24. Sârbii Milovic şi Stojakovic au fost şi ei la înălţime, cu câte 16 puncte fiecare.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite