FOTOGALERIE CSS Giurgiu a spulberat Concordia Chiajna într-un meci de pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet CSS Giurgiu a câştigat miercuri seară primul joc de verificare din acest an, scor 129-64 cu divizionara secundă CS Concordia Chiajna. Băieţii pregătiţi de americanul Chris Terrell au făcut spectacol, demonstrând că sunt pregătiţi pentru returul Diviziei A care debutează peste trei zile.

Jocul s-a desfăşurat pe durata a 50 de minute în urma unei înţelegeri prealabile a conducerii celor două formaţii fiind la discreţia celor de la CSS Giurgiu care, cu excepţia primului minut, au condus în permanenţă pe tabelă.

Gazdele au efectuat mai multe scheme de joc lucrate îndeosebi la antrenamentul de marţi seară. Primul „cinci“ al nou.promovatei în Divizia A a fost următorul: Sims, Burrell, Kraemer, Milovic şi Vlaicu, Damon Powell fiind “stranierul” lăsat pe banca de rezerve de tehnicianul giurgiuvenilor.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Pe durata partidei au fost rulaţi toţi jucătorii din lot, mai puţin Cristian Nicolae care nu a putut evolua din cauza unei accidentări. Interesant este faptul că toţi cei 13 baschetbalişti au reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

Americanii au făcut spectacol
Noile achiziţii s-au descurcat excelent, cu un plus pentru Brian Burrell care se antrenează cu echipa giurgiuveană încă din luna octombrie a anului trecut. Burrell a marcat 17 puncte, fiind alături de Ray Kraemer coşgheterul partidei.

Chiar dacă nu a început meciul ca titular, Damon Powell a confirmat faptul că este un baschetbalist spectaculos cu o detentă impresionantă reuşind să îşi domine adversarii în lupta sub panou. Powell a marcat 14 puncte, trei dintre acestea în urma unor slam-dunk-uri care a ridicat publicul în picioare.

image

PENTRU MAI MULTE POZE, CLICK PE IMAGINI

Cel mai scund jucător din lotul pregătit de Chris Terrell, Kevin Sims a fost creierul echipei de la malul Dunării dovedindu-se şi un excelent finalizator (14 puncte). Cu toate acestea giurgiuvenii mai au nevoie de puţin timp pentru sudarea relaţiilor de joc, valoarea individuală a baschetbaliştilor fiind una indiscutabilă.

În fine, la CSS a debutat şi Octavian Boian care a fost folosit pe întreaga durată a “sfertului” suplimentar marcând 10 puncte.

CSS GIURGIU – CS Concordia Chiajna 129-64
[26-9, 22-13, 29-14,18-18, 34-10]

CSS GIURGIU: Sims 14p (1x3), Burrell 17p (1x3), Kraemer 17p (1x3), Milovic 7p (1x3), Vlaicu 14p. Au mai evoluat: Powell 14p, I. Corneanu 12p, Bivolaru 9p (2x3), Boian 10p, V. Georgescu 7p (1x3), Vătculescu 4p, C. Corneanu 2p, M. Gîscă 2p. Antrenor: Chris TERRELL

Sala Sporturilor, Giurgiu, ora 18.00
Spectatori: aprox. 150
Arbitru: Mihai Săndulache

CSS Giurgiu debutează sâmbătă, 14 ianuarie, pe teren propriu, în returul de campionat, primind vizita echipei SCM U Craiova.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite