CSS Giurgiu a pierdut la Cluj în faţa campioanei Mobitelco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-promovata în Divizia A de baschet masculin CSS Giurgiu nu a avut nicio şansă în faţa campioanei en-titre Universitatea Mobitelco Cluj-Napoca. Ardelenii au câştigat sâmbătă, 5 noiembrie, cu scorul de 84-59, în faţa unei echipe care nu are încă o bancă de rezerve solidă.

În ciuda faptului că au pierdut la o diferenţă de 25 de puncte, giurgiuvenii au lăsat o bună impresie mai ales atunci când au evoluat cu „cinci-ul” de bază.

În formula Stojakovic – C. Vlaicu – I. Corneanu – Kraemer – Grubisic, giurgiuvenii au marcat 50 de puncte, mai multe decât „titularii” clujenilor care au reuşit 47 de puncte.

Diferenţa a fost făcută de rezerve. În timp ce giurgiuvenii care au început meciul pe bancă au reuşit numai 9 puncte, rezervele gazdelor au contribuit cu 37 de puncte.

Echipa de la malul Dunării a început jocul în forţă, conducând cu 5-0 după două aruncări ale americanului Kraemer. Campioana în exerciţiu nu s-a pierdut cu firea şi a început să îşi facă jocul obişnuit, reuşind să îşi adjudece primul sfert cu 24-20.

Clujenii nu mai aveau să piardă conducerea până la final, reuşind să se impună şi în celelalte trei sferturi (24-14, 17-15, 19-10), antrenorul Marcel Ţenter rulând la un moment dat toţi cei 12 jucători înscrişi pe foaie.

A fost cea de-a treia înfrângere consecutivă pentru echipa giurgiuveană care nu reuşeşte să îşi revină după şocul provocat de moartea coordonatorului de joc Chauncey Hardy şi a plecărilor lui Evans, Seals şi Eller.

Cu 15 puncte marcate şi 9 recuperări, muntenegreanul Bojan Grubisic a fost aproape de realizarea primului „double-double” din acest sezon fiind jucătorul giurgiuvean cu cea mai mare eficacitate din acest meci (+21).

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite