CSS Giurgiu a bifat la Târgu-Mureş cea de-a opta înfrângere consecutivă din campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet CSS Giurgiu a pierdut vineri, 25 noiembrie, contra formaţiei BC Mureş (scor 79-97) meciul contând pentru etapa a zecea a Diviziei A la baschet masculin. Giurgiuvenii au evoluat din nou foarte bine în primele două “sferturi” însă n-au reuşit un final la fel de solid.

Primele două sferturi au fost echilibrate, tabela indicând 45-43 pentru târgumureşeni şi se părea că oaspeţii pot da lovitura. Nu avea să fie deloc aşa. Echipa antrenată de Csaba Deri a “explodat” pur şi simplu în sfertul trei reuşind să se desprindă la 18 puncte, diferenţa fiind menţinută până la final.

Cele mai multe puncte ale jocului, 22, au fost reuşite de americanul Jason Forte, în timp ce de la CSS Giurgiu cel mai bun marcator a fost Ray Kraemer (21 de puncte). De asemenea, Zoran Milovic, folosit în acest meci pe postul de pivot, a reuşit cel de-al doilea double-double stagional (14 puncte marcate şi 10 recuperări). 

Înfrângerea de sâmbătă a fost a opta consecutivă din acest sezon pentru giurgiuveni care ocupă locul 14 (din 16 echipe) în clasament.
Următorul joc al CSS-ului va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, contra echipei BCM Piteşti.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite