CSS-ul pierde în faţa Asesoftului. Giurgiuvenii au acuzat din nou arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet masculin CSS Giurgiu a pierdut sâmbătă, scor 54-86, partida disputată în deplasare contra formaţiei CSU Ploieşti. Antrenorul oaspeţilor, Chris Terrell, a introdus în ultimul sfert rezervele în semn de protest faţă de maniera de arbitraj.

Echilibrul a fost cuvântul de ordine în prima parte a întâlnirii, cele două formaţii adjudecându-şi câte un sfert.

Cotaţi cu şansa a doua, giurgiuvenii au contrazis calculele hârtiei în primul sfert, impunându-se cu scorul de 16-13, după ce a condus inclusiv la cinci puncte diferenţă.

Gazdele au reuşit să echilibreze partida în sfertul doi, intrând la cabine cu un avantaj de cinci puncte (39-34).

CSS-ul nu renunţă la luptă şi reuşeşte să se ţină aproape de adversar până în minutul 26 (scor 46-41 pentru ploieşteni) după care urmează un parţial de 11-3 în favoarea gazdelor care se distanţează pe tabelă (57-44).

În semn de protest faţă de maniera de arbitraj, oficialii formaţiei de la malul Dunării au decis să abordeze ultimul sfert al meciului cu rezervele, cedând sfertul decisiv cu 10-29, şi partida cu 54-86.

Darius Hargrove a reuşit pentru prahoveni 24 de puncte, în timp ce de la giurgiuveni s-au remarcat Cătălin Vlaicu şi Kevin Sims, ambii cu câte 10 reuşite.

Celelalte puncte ale formaţiei de la malul Dunării au fost realizate de Burrell (9), Milovic (8), Kraemer şi Powell (ambii cu câte 5 puncte), Bivolaru (4) şi Boian (3).

În urma acestui rezultat, CSS-ul se menţine pe locul 11 al clasamentului, în timp ce prahovenii sunt pe 10 la o diferenţă de patru puncte şi un joc mai puşin disputat.

Următorul meci al CSS-ului va avea loc vineri, 3 februarie, pe teren propriu, contra liderului BC Timişoara.  

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite