CĂUTĂRI Un militar din Bucureşti a dispărut pe lacul Mihăileşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina militarului a fost găsită pe marginea lacului Mihăileşti
Maşina militarului a fost găsită pe marginea lacului Mihăileşti

Plutonierul Lucian Drăgan, în vârstă de 35 ani, era angajat al MApN la unitatea militară 101456 din Tunari. Acesta a dispărut în urmă cu patru zile, maşina sa fiind găsită pe malul lacului.

Pe data de 17 octombrie, în jurul orei 7.30 dimineaţa, militarul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Conducerea unităţii l-a declarat dispărut o zi mai târziu. Scafandrii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au căutat trupul bărbatului în lacul Mihăileşti mai bine de trei zile, fără nici un rezultat până acum. Surse din poliţie ne-au spus că maşina bărbatului a fost găsită descuiată, fără să existe un bilet de adio. Au găsit în schimb, în autoturism, telefonul acestuia.
Posibilă sinucidere
Oamenii legii iau în calcul şi varianta sinuciderii, având în vedere că pe 112 cineva a anunţat că a văzut un bărbat care s-a aruncat în apă. Surse din poliţie spun că presupusul martor nu a fost găsit până acum, deşi se ştie că acesta ar fi un om al străzii, fără domiciliul în judeţul Giurgiu.
Poliţiştii de la Investigaţii Criminale fac în continuare cercetări pentru identificarea celui care ar fi văzut locul şi momentul în care militarul s-a aruncat în apă, însă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a oprit căutările până când martorul va fi găsit. Militarul este căsătorit şi are doi copii.
În urmă cu şase luni, acesta, a revenit în ţară după un stagiu de lucru în Afganistan. Rudele sale nu ştiu ce ar fi putut să îl facă să dispară fără să lase măcar un bilet.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite